Helsingin Ruoholahdessa on Suomen paras K-citymarket

Vuoden 2014 Suomen parhaaksi K-citymarketiksi on valittu K-citymarket Ruoholahti Helsingistä. Valtakunnan paras K-citymarket julkistettiin ketjun K-kauppiaiden juhlavassa ketjutapaamisessa perjantaina 28. marraskuuta Helsingissä. K-kauppiaana Ruoholahdessa toimii Tero Huhtala.

Valinnan tehnyt raati painotti valinnoissaan kaupan asiakastyytyväisyyttä, hyvää palvelua, myynnin ja asiakasmäärän kehitystä sekä herkullisen ja ruokaisan ostosympäristön luomista asiakkaille. Näissä K-citymarket Ruoholahti oli onnistunut kaikista Suomen K-citymarketeista parhaiten.

Kauppiaalla itsellään on periaatteinaan kaupan ruokaisuus, laatu ja hyvä ilmapiiri, joista hän ei tingi. Asiakkaille tarjotaan parhaat raaka-aineet, kuten lihat ja kalat sekä erinomainen palvelu ruoan valmistukseen.

Kauppiaan mukaan parhaan K-citymarketin voitto tuli hyvällä kokonaisuudella.

- Minulle on tärkeää, että kaikki osastomme ovat laadullisesti tasapainossa keskenään ja tukevat toisiaan. On upeaa, kuinka esimerkiksi teollinen osasto erikoisine mausteineen, öljyineen ja kastikkeineen on nyt yhtä laadukas ja monipuolinen kuin esimerkiksi hedelmä- ja vihannesosastomme.

Kauppias haluaa kiittää henkilökuntaansa, joka on sisäistänyt tavoitteet ja pyrkii niitä kohti kehittäen myös omaa osaamistaan. Erityisesti hän kiittää kauppansa osastovastaavia, jotka ovat osoittaneet suurta kiinnostusta ja raudan lujaa ammattitaitoa työhönsä.

Kauppias on varma, että hänen kauppansa kisaa myös jatkossa maan parhaan K-citymarketin tittelistä.

- Kehitämme edelleen myymälää systemaattisesti ja seuraamme mitä ympärillämme tapahtuu. Asiakkaamme antavat meille päivittäin arvokasta palautetta. Siinä pysyy vireänä, kauppias vakuuttaa.

K-citymarket Helsinki Ruoholahden löydät myös Facebookista >>

Tutustu myös kaupan nettisivuihin >>