K-citymarket Joupin palvelu ja palvelutiskit paranevat entisestään

Seinäjoen K-citymarket Joupissa vietetään uuden Keittiö-konseptin avajaisia perjantaina 9.5. Uudistuksen myötä palvelutiskien ilme on muuttunut aikaisempaa modernimmaksi ja niiden yhteyteen on asennettu digitaalisia näyttöjä. Uudistus on kasvattanut myös tiskien tuotevalikoimaa. Valikoimauutuuksiin kuuluu muun muassa ruokaisa salaattibaari.

Keittiö-uudistuksen yhteydessä toimintansa aloittaa myös Joupin Juhlapalvelu.

Suomalaiset maut kunniassa

- Palvelutiskeillämme korostuu perinteet ja suomalainen työ maailman trendejä unohtamatta. Suosituimmat lähituotteemme ovat Elosen jauholeipomon possunmunkit, kakut ja voileipäkakut, jotka valmistetaan alusta alkaen täällä kaupan omassa leipomossa. Meillä työskentelee viisi leipomoalan ammattilaista, huippuosaajia koko tiimi, kertoo kauppias Matti Suominen.

Salaattibaari

- Uutuutena meille tulee megaluokan salaattibaari, josta asiakas saa koota salaattinsa kymmenistä eri vaihtoehdoista, lisää Matti.

- Asiakkaamme arvostavat aitoja, suomalaisia makuja, mitä lähempää ruoka pöytään tulee, sen parempi. Meiltä saa jatkossakin kotitekoisia lihapullia, herkullista karjalanpaistia ja perunamuusia, lupaa kauppias.

Kakut ihanille äideille

- Jos leipominen ei ole lempipuuhaasi, äitienpäiväksi suosittelen kondiittoriemme leipomia, käsintehtyjä täytekakkuja. Halutessaan asiakas saa kakkunsa itse valitsemillaan koristeilla ja onnittelutekstillä kruunattuina, jatkaa kauppias.

Joupin Juhlapalvelusta herkut kodin juhliin

K-citymarket Joupin palvelukokonaisuuteen kuuluu nyt myös Joupin Juhlapalvelu. Juhlapalvelusta voi tilata kaikki suolaiset ja makeat herkut sekä ruoat kodin juhlajärjestelyjä helpottamaan. Juhlapalvelu valmistaa menukokonaisuuksia kymmenen hengen tilaisuuksista aina satojen vieraiden juhliin ja kaikkea siltä väliltä.