K-citymarket Kupittaan valikoima ja palvelut paranevat entisestään

Turun K-citymarket Kupittaan mittava uudistustyö on nyt valmis ja kauppa juhlii uudistuksen avajaisiaan keskiviikkona 21. toukokuuta. Uudistuksen myötä kaupan kaikki kylmäkalusteet on uusittu ja tuotevalikoima on kasvanut entisestään.

K-citymarket kauppakeskuksen monipuolista palvelutarjontaa uusina täydentävät Posti ja lemmikkieläinkauppa Lemmikkimaailma.

Coca-Cola-hylly

K-citymarket Kupittaan elintarvikeosastolla on tehty useita parannuksia, joiden tavoitteena on palvella asiakkaita entistä paremmin. Kaupan suuren suosion saavuttanut kahvio ja leipomo ovat saaneet entistä suuremman tilan ja tuotevalikoima on kasvanut ennätyslukemiin. Ruokakaupan tuotevalikoima käsittää nyt 27 000 tuotetta.

Maito-osasto

Uudistuksen myötä ruokakaupan puoli on kasvanut 800 neliöllä. Lisätila on saatu kaupan käyttötavarapuolelta.

Lähiruoalla iso rooli

Uusittu K-citymarket Kupittaa on ruokavalikoimaltaan yksi Turun monipuolisimmista ja herkullisimmista ostospaikoista. Kaupan ylpeytenä on Market Kitchen, joka tarjoaa tuoretta lihaa, kalaa, maistuvaa kotiruokaa, ruokaisia salaatteja ja täytettyjä patonkeja.

Tiski

Kupittaalle ominaista on vahva lähiruokaosaaminen, joka näkyy parhaiten hedelmä- ja vihannesosastolla.

- Hedelmä ja vihannesosastolla suurin osa tuotteista tulee lähitiloilta. Lähituotteet on merkitty selkeästi ja tuottajien kuvat on lisätty tuotteiden yhteyteen. Valikoimissamme on myös runsaasti luomutuotteita, kertoo kauppias Hannu Aaltonen.

Uudistuksen myötä Makulihan maistuvat lihatuotteet ovat saaneet kaupasta oman palvelupisteensä. Makulihan tuotteet ovat nekin lähiruokaa, tuotteet tehdään Tammelassa kotimaisista raaka-aineista.

Energiapihit kylmäkalusteet

Kaupan kaikki kylmäkalusteet on vaihdettu nykyaikaisiin ja energiataloudellisiin, Norpen kotimaisiin kalusteisiin. Lisäksi kaupassa on tehty ilmanlaatua parantavia toimenpiteitä ja ilmanvaihtokoneita on saneerattu.

Käyttäjäystävällinen pullonpalautusjärjestelmä

K-citymarket Kupittaan pullonpalautusautomaatit on uusittu ja ne sijaitsevat nyt omassa rauhallisessa tilassaan sisäänkäynnin vasemmalla puolella. Pullonpalautusautomaateiksi on valittu Tomralta uusinta teknologiaa edustavat T-9-pullonpalautusautomaatit.

Pullojen palautus on todella nopeaa laitteen käyttäessä uutta 360-asteen lukutekniikkaa. Pullon ean-koodi luetaan heti laitteen suulla, josta automaatti imaisee pullon takatiloissa sijaitsevaan lajitteluyksikköön. Pullon tunnistus tehdään siis ilman juomapakkauksen pyöritystä, joten tapahtuma on asiakkaalle perinteiseen pullonpalautustapahtumaan verrattuna huomattavasti puhtaampi, nopeampi ja helppokäyttöisempi.