K-citymarket Oulu Kaakkuri uudistetaan kokonaan

Oulussa K-citymarket Kaakkurissa on alkanut kokonaisuudistus, jossa läpikäydään koko kaupan tilat. Työt on jo aloitettu mm. lattian hiomisilla ja pullohuoneen uusimisella. Uudistus on valmiina kesään mennessä.

K-citymarket Kaakkurin kauppiaina toimivat Risto ja Ritva Kontturi ja tavaratalojohtajana Ilari Pönkkö.

 - K-citymarket Kaakkuri on avattu vuonna 2003 ja mitään suurempia uudistuksia ei tänä aikana ole kauppaan tehty, joten kauppa tarvitsee nyt täydellisen uudistuksen. Kauppiaan ja Keskon investointi tähän kohteeseen on merkittävä, Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen kertoo.

Elintarvikkeille lisää tilaa noin 1000 neliötä

Uudistuksessa elintarvikepuoli kasvaa noin 1000 neliömetrillä. Palvelutiski saa lisää pituutta ja samalla kasvatetaan Take away-tuotteiden osuutta. Hedelmä- ja vihannesosasto sekä leipä saavat uuden torimaisen ilmeen.

- Koko myymälä uudistuu täysin, tilaa tulee lisää jokaiselle osastolle, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemmat valikoimat.Kaikki kalusteet uusitaan, kauppaan tulee lisää nykyaikaisia ja energiaa säästäviä kylmäkalusteita, kertoo K-kauppias Risto Kontturi.

Käyttötavarapuoli saa ketjun konseptin tuoreimman ilmeen, joka näkyy vahvasti elintarviketta tukevana käyttötavaran valikoimana.

- Uusi kohtaamisjärjestys ja uudet valikoimapainotukset käyttötavarassa mahdollistavat Kaakkurin vakiintuneen asiakaskunnan laadukkaan palvelemisen myös tulevaisuudessa, lupaa tavaratalojohtaja Ilari Pönkkö.

K-citymarket Kaakkurissa työskentelee yhteensä 135 henkilöä. Kauppakeskuksessa on lisäksi 10 etuliikettä ja keskus työllistää yhteensä noin 200 henkilöä.