K-citymarket Päivölällä on valtakunnan tyytyväisimmät asiakkaat

Seinäjoen K-citymarket Päivölä palkittiin kunniamaininnalla K-citymarketien ketjutapaamisessa perjantaina 28. marraskuuta Helsingissä. Palkinnon myöntämisen perusteena oli paras asiakastyytyväisyys. Ketjun vuosittaisessa tapaamisessa julkistetaan valtakunnan paras K-citymarket sekä muut ansioituneet K-citymarketit.

K-citymarket Päivölän kauppias Sami Hertell on iloinen kaupalle myönnetystä kunniamaininnasta.K-citymarket Päivölän kauppias Sami Hertell on iloinen kaupalle myönnetystä kunniamaininnasta.

- Olen niin iloinen tästä hienosta kunniamaininnasta ja asiakkaiden luottamuksesta toimintaamme kohtaan. Olemme pyrkineet henkilökunnan kanssa rakentamaan asiakkaiden toiveiden mukaista kauppaa ja tuntuu siltä, että olemme nyt oikealla tiellä. Kauppa ei ole kuitenkaan koskaan valmis, sitä kehitetään joka päivä, kertoo Hertell.

- Suuri kiitos tästä kunniamaininnasta kuuluu osaavalle henkilökunnallemme, jonka kanssa on ilo tehdä töitä. Joukkueemme koostuu kaupan alan moniosaajista, jotka tekevät töitä suurella sydämellä, kiittää kauppias.

Koko Päivölän henkilökunta kiittää asiakkaitaan saadusta kunniasta. - Pyrimme jatkossakin palvelemaan Teitä mahdollisimman hyvin, tiivistää hymyilevä kauppias.

Asiakkaiden tyytyväisyyttä mitattiin Asiakastyytyväisyystutkimuksella ja se edustaa näin puhtaasti asiakkaiden mielipidettä. Tutkimuksessa asiakkaat ovat arvioineet kaupan tuotteita, laatua ja palvelua. Näillä mittareilla arvioituna K-citymarket Päivölä on ketjunsa paras.

K-citymarket Päivölän vahvuuksia ovat erinomainen hedelmä- ja vihannesosasto, leipäosasto sekä tuoretta lihaa, kalaa ja valmisaterioita tarjoava Keittiö-palvelutiski. Valttina on lisäksi monipuolinen ja laaja, yli 15 000 tuotteen valikoima, ja sen olennaisena osana laadukas ja monipuolinen lähiruoka. Valikoimaa täydentää yli 2200 tuotteen Pirkka-sarja, jonka tuotteet ovat niin laadukkaita kuin pysyvästi edullisiakin. Ammattitaitoisen henkilökunnan joukossa on liha- ,kala- hedelmä- ja vihannesmestareita, jotka ovat saaneet alan koulutuksen K-instituutissa.

Tutustu Päivölän Facebook-sivuihin tästä >>

Kaupan nettisivuille pääset tästä >>