K-citymarket Savonlinnan uudet kauppiaat ovat Teuvo ja Päivi Niskala

Savonlinnan K-citymarketin uudeksi kauppiasduoksi on valittu kokeneet Teuvo ja Päivi Niskala. He aloittavat kauppiaina kotikaupunkinsa K-citymarketissa 1.9.2015.

Kauppiasvaihdos perhe edellä

– Yksi merkittävimmistä syistä, miksi hakeuduin Savonlinnaan kauppiaaksi, on se, että perheeni on siellä ja onhan tämä mukavaa siirtyä takaisin kotikaupunkiin, kauppias iloitsee.

Kauppiasperheeseen kuuluu Teuvon ja Päivin lisäksi teini-ikäinen poika sekä jo kotoa pois muuttanut aikuinen tytär.

Asiakaslähtöisyyttä usean vuoden ajan

– Minulla on pitkä kokemus vähittäiskaupassa, joista viimeiset kuusi vuotta olemme Päivin kanssa olleet kauppiaina Pieksämäen Citymarketissa, Niskala kertoo kauppiaskokemuksistaan.

– Vaimoni kanssa haluamme antaa kasvot kaupalle, emmekä lymyile toimistoissamme. Haluammekin tulla nöyrin mielin kauppiaaksi ja toivomme, että asiakkaat löytävät tiensä luoksemme, kun heillä on kysyttävää tai esimerkiksi kehitysehdotuksia kauppaamme, kauppias Teuvo jatkaa.

– Lähtökohtanamme on, että haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea ja juhlaa. Savonlinnan kauppa tulee olemaan ihmisen kokoinen kauppa, jonka vahvoina kantavina teemoina ovat paikallisuus ja suomalaisuus, Niskala toteaa kauppiasparin tyylistä.

Jotta kaupassa olisi kiva käydä

Myös edellinen kauppias Isto Molarius saa kiitosta. – Hän on tehnyt kaupassa pitkän päivätyön. Perintönä saamme hyvin hoidetun kaupan, jossa on osaavaa ja motivoitunut henkilökunta! Teuvo kiittelee.

Niskaloiden K-citymarket Savonlinnassa ihmiset, asiakkaat luovat kaupan ja kauppiaina he haluavat laittaa itsensä täysillä likoon asiakkaita varten – jotta kaupassa olisi kiva käydä! Kauppiasduo haluaa korostaa, että yhteistyö paikallisten eri toimijoiden kanssa tulee olemaan tärkeää.

Tervetuloa ostoksille 1.9.2015 alkaen!

Lisätietoja:

Kauppias, Teuvo Niskala, p. 050 523 2000