K-citymarket Skanssi palkittiin kunniamaininnalla hyvästä kauppakunnosta

Turun K-citymarket Skanssi palkittiin kunniamaininnalla K-citymarketien ketjutapaamisessa perjantaina 28. marraskuuta Helsingissä. Palkinnon myöntämisen perusteena oli hyvä kauppakunto. Ketjun vuosittaisessa tapaamisessa julkistetaan valtakunnan paras K-citymarket sekä muut ansioituneet K-citymarketit.

K-citymarket Skanssin kauppias Harri Mäki-Tanila on iloinen kaupalle myönnetystä kunniamaininnasta.

- Tällainen kunniamaininta lämmittää mieltä. Kaiken toimintamme lähtökohta on tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman mukava ja helppo kauppakäynti. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteita on saatavilla tasalaatuisesti aamuvarhaisesta iltamyöhään. Olemme panostaneet erityisesti myös siihen, että asiantuntevaa henkilökuntaa löytyy riittävästi myös iltaisin, jolloin suurin osa asiakkaistamme tulee ostoksille, kertoo Mäki-Tanila.

- Suuri kiitos tästä kunniamaininnasta kuuluu osaavalle henkilökunnallemme, joka on parasta A-luokkaa. Joukkueemme koostuu kaupan alan moniosaajista, jotka tekevät töitä suurella sydämellä. Porukka on tosi innostunutta ja haluaa jatkuvasti kehittyä, kiittää kauppias.

K-citymarket-ketjussa tehdään ulkopuolisen tahon toimesta ns. kauppakunnon mittaus. Siinä arvioidaan ennalta ilmoittamattomalla käynnillä kaupan eri osastojen hyllykuntoa, siisteyttä, puhtautta. Näillä mittareilla arvioituna K-citymarket Skanssi on ketjunsa paras.

Seuraa Skanssin menoa Facebookissa >>

Tsekkaa myös kaupan omat nettisivut >>