K-citymarket Tammistolle tuplavoitto Suomen Paras HeVi-kauppa 2016 kilpailussa

Vantaalla sijaitseva K-citymarket Tammisto valittiin Suomen Parhaimmaksi HeVi-kaupaksi 2016 hypermarketien sarjassa. Se valittiin myös parhaimmaksi luomuvihannesten ja -hedelmien kaupaksi.

Ammattilehti Puutarha-Sanomat järjesti toisen kerran kilpailun Suomen parhaasta hedelmä- ja vihanneskaupasta. Kilpailun finaalissa kisasi kuusi kauppaa, joista yleisö pääsi videoiden perusteella äänestämään parasta. Kilpailu oli tasainen, ja asiantuntijaraati nosti K-citymarket Tammiston. Pro Luomun asiantuntijaraati valitsi HeVi-kilpailun finalisteista parhaiten luomuvihanneksia ja -hedelmiä tarjoavan kaupan. K-citymarket Tammisto sai tuplavoiton, kun luomupalkintokin meni sille.

Asiakkaat valitsevat ostospaikkansa esillepanon perusteella

Hedelmä- ja vihannesosasto on kaupoille tärkeä osasto, sillä asiakkaat valitsevat usein ostospaikkansa hedelmien, vihannesten, marjojen ja perunan laadun, tuoreuden ja hyvän esillepanon perusteella.

K-citymarket Tammiston hevissä työskentelee ammattitaitoinen seitsemän henkilön tiimi, joka on tehnyt pitkäjänteistä työtä laadun eteen. Hevi-osastosta vastaavat Tammiston pitkäaikaiset työntekijät Heidi Kiiskinen ja Anne Osenius.

- Tammisto pärjäsi kisassa sillä perustekemisellä, mitä ollaan tehty koko ajan, eli laadulla. Meillä sesongit huomioidaan hevissä erittäin kattavasti ja lisäksi tarjolla on laaja valikoima. Huonoja tuotteita ei kauppaan oteta ja päivän mittaan jatkuvasti tarkistetaan hevin tuoreutta, kertoo Kiiskinen.

 kauppias Pekka Lintumäki on ilahtunut kauppansa hevi-osaston saamasta tunnustuksesta

K-citymarket Tammiston kauppias Pekka Lintumäki on ilahtunut kauppansa hevi-osaston saamasta tunnustuksesta:
- Tammistossa hevi-osasto on aina ollut kruunujalokivemme ja se on ollut meillä aina kehittämisen keskipisteenä. Ammattimainen tekeminen ja osaava henkilökunta ovat meidän hevi-osaston kulmakivi. Kun tehdään priimaa ja laadukkaita ratkaisuja, ei työssä tule myöskään turhan kiire, kiteyttää Lintumäki hevi-osaston tekemistä.

Erityisesti luomuhevin valikoimia on Tammistossa viime vuosina kehitetty valikoimiltaan entistä monipuolisemmiksi ja asiakkaiden tarpeita vastaavammaksi. Uusia tuotteita on luomuheviin otettu valikoimiin sitä mukaan, kun asiakkailta on tullut toivomuksia. K-citymarket Tammiston erityisvahvuuksia on perinteisesti ollut myös erittäin hyvä erilaisten yrttien valikoima ja saatavuus. Kauppa on erikoistunut myös paprikoiden ja chillipaprikoiden valikoimaan, jossa se edustaa valikoimaltaan Suomen kärkeä.

 K-citymarket Tammisto valittiin Suomen Parhaimmaksi HeVi-kaupaksi

Uusiin trendeihin varaudutaan aktiivisesti myös jatkossa:
- Kun buumi tulee, pitää olla hereillä. Sienien kysyntä kasvaa koko ajan ja niiden tarjontaa tullaan lisäämään. Erilaisia marjoja ja juureksia myydään nyt myös todella laajalla skaalalla. Smoothiet ja mehut ovat edelleen suosittuja ja nyt tehdään mehuja erilaisista juureksista, kertoo Kiiskinen.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.