LED-kynttilällä parannat huoneilmaa ja paloturvallisuutta

Kynttilöiden polttamisella saattaa olla erittäin huonoja vaikutuksia asunnon huoneilmaan. LED-kynttilällä vältät pienhiukkasille altistumisen, mutta pääset edelleen nauttimaan jouluisesta tunnelmasta.

LED-kynttilä on turvallinen ja terveellinen vaihtoehto normaaliin kynttilään verrattuna. LED-kynttilällä vähennät huoneen pienhiukkasmääriä ja se on myös paloturvallinen. LED-kynttilä onkin erityisen hyvä vaihtoehto lapsiperheissä ja vanhemmilla ihmisillä. Kaiken lisäksi LED-kynttilä on energiatehokas ratkaisu, sillä LEDit vievät vain vähän energiaa.

K-citymarketeista löytyy useita paristoilla toimivia LED-kynttilöitä. Myös perinteisiä tuikkukynttilöitä löytyy nykyään LED-kynttilöinä, joten LED-kynttilää voi käyttää vaikkapa Kivi-tuikuissa.

Lisäksi löytyy perinteisiä tavallisen kynttilän mallisia LED-vahakynttilöitä. Joissakin malleissa on myös ajastin ja elävältä liekiltä näyttävä valonlähde. Käyttöikä LED-kynttilän paristoilla on noin 50 tuntia, jonka jälkeen paristot voidaan vaihtaa. K-citymarketista löytyy myös haudalle vietäviä LED-hautakynttilöitä, jotka eivät sammu vähäisestä vesi- tai lumisateesta.

LED-kynttilällä vähennät myös joulun ajan jätemäärää, sillä LED-kynttilä ei ole kertakäyttöinen ja sillä pystyy loihtimaan jouluiloa vuodesta toiseen.

Katso YLEn juttu ”Kynttilöiden polttaminen vastaa passiivista tupakointia” täältä >>

K-citymarketien LED-kynttilävalikoima

Sisäkäyttöön

  • Sirius Lone minikynttilä 6 kpl valkoinen tai hopea - Halkaisija 3,5 cm. Pakkaus sisältää CR2032-paristot.
  • Sirius Tenna LED vahakynttilä 3 kpl valkoinen - Ajastin 4h/8h/off. Halkaisija 7,5 cm, korkeus 10 cm, 12,5 cm tai 15 cm. Paristot 3x3AAA eivät sisälly pakkaukseen.
  • Airam Cindy LED vahakynttilä + ajastin - Paristokäyttöinen LED-kynttilä sisäkäyttöön, jossa 6 h ajastin (palaa 6 h, syttyy uudelleen 18 h päästä) LED 1 kpl eläväliekkinen, ei vaihdettava, paloaika 10.000 h. Sisältää paristot.
  • Airam LED kynttilä 17 cm ei sis. paristoja - Paristokäyttöinen LED-kynttilä sisäkäyttöön, korkeus 17 cm. LED 1kpl ei vaihdettava, paloaika n. 50.000 h. Toimii 2xAAA-paristo, eivät sisälly tuotteeseen. Paristojen kesto n. 50h.
  • Airam LED minikynttilä 2 kpl + 4 paristoa - Sisäkäyttöön. Paloaika n. 20.000 h, sisältää CR2032-paristot. Paristojen kesto n. 50 h.
  • Airam LED suojelusenkeli valkoinen 10 cm - Sisäkäyttöön. LED 1 kpl lämmin valkoinen, ei vaihdettava, polttoikä n. 10.000 h. Sisältää 3 kpl LR44-paristot, paristojen kesto n. 50 h.

Sisä- ja ulkokäyttöön

  • Airam LED Muisto hautakynttilä 12 cm - LED 2 kpl eläväliekkinen, ei vaihdettava, paloaika n. 10.000 h. Sisältää 2 kpl paristot LR14. Palaa n. 30 vuorokautta +5C lämpötilassa.
  • Airam Muisto 13 cm LED hautakynttilä hämäräkytkimellä - Hämäräkytkin. LED 2 kpl eläväliekkinen, paloaika n. 10.000 h, ei vaihdettava. Mukana 2 kpl AA-paristot.

 

 

 

 

Tilaa henkilökohtaiset edut

K-Ruoka-mobiilisovellus

KRuokaMobiilisovellus

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.