Pekka ja Ulla Rantala K-citymarket Ruskon kauppiaiksi

Pekka ja Ulla Rantala aloittavat 8.9. oululaisen K-citymarket Ruskon kauppiasyrittäjinä. Rantaloiden nykyinen kauppapaikka on K-supermarket Revontori Haukiputaalla. Ruskon nykyinen kauppiaspariskunta Risto ja Ritva Kontturi siirtyvät syyskuun alusta K-citymarket Kaakkurin kauppiaiksi.

Pekka Rantala on aloittanut kauppiasuransa Jäälin K-market Ompussa vuonna 2001. Seuraava kauppapaikka oli K-supermarket Oulainen, jolloin sairaanhoitajan tehtävissä toiminut puoliso Ulla tuli myös mukaan kaupan työhön. Oulaisissa vierähti kolme vuotta, jonka jälkeen he siirtyivät Haukiputaalle K-marketiin, joka laajentui K-supermarket Revontoriksi. Haukiputaalla Rantalat ovat toimineet kauppiaina seitsemän vuotta.

Pekka ja Ulla RantalaKauppiaat Pekka ja Ulla Rantala


Rantalat ovat lähtöjään oululaisia ja koti on myös Oulussa, lähellä uutta kauppapaikkaa Ruskoa. ”Olemme käyneet asiakkaina Ruskon K-citymarketissa, joten kauppaan on tutustuttu myös asiakkaan näkökulmasta”, Pekka kertoo.

K-citymarket Rusko, tuttu ja hyvät tulevaisuuden näkymät

”Ruskon K-citymarket on hyvin hoidettu kauppa ja näemme sen tulevaisuuden näkymät hyvinä. Tunnemme alueen ja nykyisen kauppiaspariskunnankin, joten lähdemme oikein positiivisin mielin kehittämään kauppaa edelleen”, Pekka Rantala toteaa.

K-citymarket Ruskon elintarvikepuolen työntekijät siirtyvät Rantaloiden palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Henkilökuntaa on yhteensä noin 30 työntekijää.