Ruokakesko laajentaa ruoan verkkokaupan tarjontaa

Ruoka.citymarket.fi:n toimitusalue laajenee kesäkuun alusta alkaen Espooseen ja Kauniaisiin. Ruokakesko alkaa tarjota myös ruoan noutopalvelua yhteistyössä K-kauppiaiden kanssa. Tilaa ja nouda -palvelun avulla asiakas saa verkosta tilaamansa ruoat suoraan kaupasta kannettuina omaan autoonsa.

- Olemme olleet tyytyväisiä ruoka.citymarket.fi-verkkoruokakaupan aloitukseen. Meillä on satoja toimituksia päivässä, joten kotiinkuljetusalueen laajentaminen Helsingin ja Vantaan lisäksi myös Espooseen ja Kauniaisiin oli luontevaa, toteaa Ruokakeskon markkinointi ja konseptit -yksikön johtaja Mika Rautiainen.

Ruoka.citymarket.fi aloitti toimintansa viime marraskuussa ja Vantaan Hakkilassa sijaitseva ruoan verkkokaupan varasto on toimitusmäärillä mitattuna Suomen suurin. Tuotteita on valikoimissa 7 000 ja tuoretuotevalikoimaa laajennetaan yli tuhannella tuotteella tämän vuoden aikana. Valikoimiin sisältyvät myös perheiden ja yritysten suosimat suurpakkaukset sekä Pirkka-tuotteet.

- Uskomme verkkoruokakaupan kasvuun. Laajennamme tarjontaa ja aloitamme uuden Tilaa ja nouda -palvelun, sillä osa asiakkaista haluaa noutaa verkosta tilaamansa ruoan kätevästi työmatkan varrelta. Meillä ostokset saa suoraan omaan autoon kannettuna, Mika Rautiainen jatkaa.

NOUTOPALVELU KYMMENIIN K-RUOKAKAUPPOIHIN

Tavoitteena on ottaa noutopalvelu käyttöön kymmenissä K-ruokakaupoissa vielä tämän vuoden aikana. Asiakkaalle noutopalvelun hinta on kotiinkuljetusmaksua edullisempi.
Myös useat K-kauppiaat eri puolilla Suomea käynnistävät ruoan verkkokaupan vuoden 2014 aikana.

Verkkoruokakaupan keskeisiä asiakasryhmiä ovat muun muassa lapsiperheet, arjen helppoutta ja vaivattomuutta hakevat kuluttajat, seniorit sekä yritykset.