Tammiston K-citymarketiin avataan Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki siirtää Helsingin Diakonissalaitoksella sijaitsevan apteekkinsa Vantaalle K-citymarket Tammistoon elokuun lopussa. Apteekki sijoittuu kaupan sisään osaksi K-citymarket Tammistoa. Apteekille on varattu tilaa 325 m2 kaupan käyttötavaraosastolta.

-  On hienoa, että Yliopiston Apteekki sijoittaa uuden myymälänsä juuri K-citymarket Tammistoon. Uskomme, että se tuo asiakkaillemme merkittävää etua, kun asioinnin lomassa voi hoitaa apteekkiasiat samalla kertaa, Kesko pääkaupunkiseudun aluejohtaja Antti Palomäki toteaa.

K-citymarketin tiloihin tuleva toimipiste on Yliopiston Apteekin uuden myymäläkonseptin mukainen. Rakenteilla olevasta myymälästä on tulossa viihtyisä, selkeä ja avara, jotta se tukee mahdollisimman hyvin asiakaspalvelua.

-  Olemme iloisia siitä, että pääsemme palvelemaan asiakkaita myös Vantaalla ja nimenomaan uuden konseptimme mukaisessa myymälässä, joka tukee asiakaskokemusta ja -palvelua, Yliopiston Apteekin apteekkari Jukka Niemi sanoo.

Vantaan Tammisto on vilkas kaupan keskittymä, joka sijaitsee liikenteen solmukohdassa. Kaupunginosassa ei toistaiseksi ole ollut apteekkia.