Uutta! For Every Body by Jutta

Uuden vuoden vaihtuessa moni kääntää jo katseensa kohti tulevaa kesää ja suuntaa kuntosalille tai jumppaan intoa puhkuen. Yksi tärkeimpiä hyvän treenin vauhdittajia ovat vaatteet ja välineet, jotka saavat olon tuntumaan hyvältä ja sopivat omaan lajiin. K-Citymarketin ja Jutta Gustafsbergin yhteistyömallisto For Every Body by Jutta innostaa liikkumaan!

Suomen tunnetuin fitness-valmentaja ja suosittu TV-persoona Jutta Gustafsberg lanseerasi yhdessä K-Citymarketin kanssa vuoden 2016 alussa malliston, johon kuuluu laadukkaita urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, pienkuntoiluvälineitä sekä jalkineita ja laukkuja naisille ja miehille. For Every Body by Jutta -tuotteet ovat nuorekkaita, värikkäitä ja raikkaita sekä edullisia. Malliston urheiluvaatteissa on myös D-mitoitus ja Jutan mielestä jokaisella onkin oikeus laadukkaisiin ja hyvännäköisiin treenivaatteisiin ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta.

For Every Body by Jutta -valikoimaan kuuluu vaatteiden ohella erilaisia välineitä kotikuntoiluun ja lihashuoltoon sekä muun muassa juomapulloja, shakereita sekä urheilukenkiä ja -laukkuja. Yhdeksi suosikeistaan Jutta nimeää kahvallisen treenikuminauhan, jolla saa tehtyä monipuolisen lihastreenin kotonakin.

Alla kuvia kevään 2017 uudesta For Every Body by Jutta -mallistosta:

Ylärivi
Naisten collegetakki 34,95, collegepusero 29,95 ja collegehousut 26,95
Miesten collegehuppari 34,95 ja collegehousut 24,95
Naisten t-paita 24,95 ja fitnesstrikoot 29,95

Alarivi
Naisten fitness-tuplatoppi tai naisten t-paita 24,95/kpl ja fitnesstrikoot 29,95
Miesten treenipaita 24,95 ja collegehousut 24,95


Jutta Gustafsberg ja FitFarm ovat valmentaneet tuhansia suomalaisia sekä omissa tiloissaan Tampereella että verkossa muun muassa suosittujen Superdieettien ja Bikini Challenge -valmennusten muodossa. TV:ssa on nähty puolen vuoden superdieettejä huikeita häädieettejä ja kymmeniä liikkumisesta innostuneita, elämänsä muuttaneita onnistujia. Nyt Jutta ja K-Citymarket haluavat tarjota myös sinulle motivaatiota treenaamiseen – tutustu mallistoon omassa K-Citymarketissasi* ja hae itsellesi potkua kevään treeneihin!

*For Every Body by Jutta -mallisto ei kuulu K-citymarket Espoo Sellon valikoimiin.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.