Garnier Ambre Solaire-aurinkosuojatuotteet turvallisempaan auringossa oleskeluun!

Garnier Ambre Solaire -aurinkosuojatuotteilla suojaat sekä oman että koko perheesi ihon auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteilyiltä. Aurinkosuojatuotteiden asiantuntijana Ambre Solaire tarjoaa suojaa myös kaikista herkkäihoisimmille innovatiivisilla tuoteratkaisuillaan.

Ambre-Solaire artikkelikuva1

Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka, sillä UV-säteet vaurioittavat ihoa niin näkyvästi kuin syvältä sisältä myös. Suoralta auringonpaisteelta on syytä suojautua silloinkin, kun on levittänyt asianmukaisesti aurinkosuojatuotetta iholle.

Esimerkiksi Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Super UV-fluid -aurinkosuojavoide kasvoille on erittäin kevyt koostumukseltaan, mutta antaa SPF50+ suojan aurinkonsäteitä vastaan. Koostumus sisältää E-vitamiinia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tuote sopii meikin alle viimeisenä ihonhoitorutiinin vaiheena.

Ambre-Solaire artikkelikuva2

Aurinkosuojatuotteen on hyvä kestää läpi kesän aktiviteettien, ja siksi kasvoille ja vartalolle käytettävä herkälle iholle suunniteltu Ambre Solaire Sensitive Advanced Hypoallergenic Sun Protection Lotion SPF50+ -suojakertoimella on vedenkestävä, jättämättä kuitenkaan rasvaista tunnetta iholle. Aurinkosuojaa on aina hyvä lisätä pitkin päivää suojatehon säilyttämiseksi.

Garnier Ambre Solaire ottaa huomioon myös perheen pienimmät, sillä Sensitive Advanced Kids -aurinkosuojalinja tarjoaa myös lasten herkälle iholle sopivia tuotteita, jotka kestävät päivän leikeissä.

Ambre-Solaire artikkelikuva3

Auringolle altistunutta kuivalta tuntuvaa ihoa on tärkeää kosteuttaa. Soothing Aftersun 24H Hydrating Face & Body -kosteusvoide sisältää luonnollista alkuperää olevaa aloe veraa. Voiteen koostumus kosteuttaa ja rauhoittaa auringon lämmölle ja säteilyille altistunutta ihoa jättäen viileän tunteen.

Paras tapa suojautua auringon haitallisilta säteiltä on vältellä auringossa oleilua, mutta se ei estä saamasta kaunista päivettynyttä lookkia! Esimerkiksi Ambre Solairen Natural Bronzer Self Tan Face Drops -kasvotipoilla saat kauniin päivetyksen ympäri vuoden altistumatta haitallisille UV-säteilyille. Vegaaninen koostumus sisältää kasviperäisiä aktiivisia ainesosia, jotka jättävät iholle kosteutetun ja pehmeän tunteen.

Tutustu Garnier Ambre Solaire -aurinkosuojatuotteisiin ja ota kesän ihonhoitorutiineihisi mukaan tehokkaat tuotteet turvalliseen auringossa oleiluun!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi