5 yllättävää tapaa käyttää Batiste-kuivashampoota!

Moninkertaisesti palkittu Batiste-kuivashampoo on todellinen huonojen hiuspäivien pelastaja, mutta tiesitkö, että sille löytyy muutama muukin yllättävä käyttökohde? Katso vinkit!

1. Hiuksien raikastamisen lisäksi kuivashampoo toimii tuoksunsa ansiosta myös kevyenä hajuvetenä.

Suihkauta kuivashampoota myös latvoihin, ja hiusten hulmutessa tuoksua vapautuu myös ympärillesi. Pidä peilikaapissasi muutama eri tuoksuvariantti, niin voit vaihdella tuoksua mielesi mukaan.

batiste us85 680

2. Poista tuoreet rasvatahrat vaatteesta kuivashampoolla.

Suihkuta kuivashampoota ja anna vaikuttaa tahran päällä muutaman tunnin ajan. Käytä lusikkaa apuna raaputtaaksesi kuivashampoon irti tahran päältä. Tämän jälkeen annostele muutama tippa nestemäistä tiskiaineitta hammasharjaan, ja hankaa tahraa hellävaraisesti. Lopuksi voit pestä vaatteen normaaliin tapaan pesukoneessa.

3. Jos illalla tuntuu siltä, että haluaisit pidentää hiustenpesuväliä vielä yhdellä päivällä, ota avuksi Batiste Overnight -yön yli vaikuttava kuivashampoo.

Suihkuta tasaisesti hiusten tyveen ja käy nukkumaan. Aamulla kun heräät, voit huoletta ohittaa hiustenpesun, sillä hiukset tuntuvat paljon raikkaammilta.

batiste overnight 680

4. TikTokista tuttu hiusklipsikikka tuo megatuuheutta.

Kerää hiuksia jakauksesi molemmin puolin päälaelle ja kiinnitä ne hiusklipsillä pään päälle. Suihkuta reippaasti Batisten Heavenly Volume -kuivashampoota klipsissä olevien hiusten tyveen. Anna vaikuttaa pari minuuttia ja irrota klipsi. Pöyhi päälakea ja harjaa hiukset läpi.

33651-81-kopio 680

5. Jos hiukset ovat kosteat tyvestä treenin jälkeen, eikä vesipesu ole mahdollinen, kokeile tätä:

Föönaa kosteus pois hiuksista, suihkauta kuivashampoota ja voilá – hiuksesi ovat taas raikkaat ja ilmavat käden käänteessä!

Tutustu Batiste -tuotteisiin:

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi