3 vaihetta: Näin saat juhlakauden kauneimmat kynnet

Kynsilakka säilyy kauniina pitkään, kun teet pohjatyöt huolella. Panosta myös koristeluun! 

1. Hoida ja pohjusta

Aloita helpolla käsihoidolla. Puhdista kynnet vedellä ja saippualla. Poista mahdollinen vanha kynsilakka ja käy kynsinauhat läpi manikyyritikulla. Viilaa kynnet kauniiseen muotoon. Malliltaan kynnet ovat nyt lyhyet tai puolipitkät. Unohda tässä vaiheessa voiteet ja kynsinauhaöljyt, niiden vuoro on vasta, kun värilakka on kuivunut kunnolla.

2. Levitä lakka huolellisesti

Ennen kuin aloitat lakkaamisen, pyyhkäise kynnet puhtaaksi kynsilakanpoistoaineella. Näin poistat mahdollisen rasvan kynnen pinnalta. Aloita aluslakkakerroksella, se parantaa pysyvyyttä ja saa värilakan levittymään tasaisesti. Levitä värillinen kynsilakka ohuina kerroksina, ja anna niiden kuivua lakkausten välissä.

3. Varmista kestävyys

Värilakan päälle kannattaa aina levittää päällyslakka. Se tuo lisäkiiltoa, suojaa kynsiä kolhuilta ja parantaa värilakan kestävyyttä. Moni päällyslakka vauhdittaa myös värilakan kuivumista. Levitä päällyslakka ohuelti pitkin vedoin. Yksi kerros riittää. Muista myös antaa päällyslakan kuivua kunnolla.

4. Koristele ja viimeistele

Arki muuttuu juhlaksi, kun lakatut kynnet kruunataan kauniilla koristeilla. Voit kiinnittää lakan päälle erilaisia kimaltelevia kynsikoristeita tai tehdä yksinkertaisia lisäefektejä erivärisellä lakalla. Värikkäät ranskalaiset kärjet ovat edelleen kovaa huutoa, samoin käänteinen ranskalainen, jossa kärjen sijaan eri sävyllä lakataankin kynnen juuressa sijaitseva puolikuu.

Mavala suojaava aluslakka 5ml 002
Plussa-etu -20 %
Mavala suojaava aluslakka 5ml 002
etu vain verkosta
Ziaja käsivoide 80+80ml vuohenmaito tuplapakkaus
Plussa-etu -30 %
Ziaja käsivoide 80+80ml vuohenmaito tuplapakkaus
Essie kynsilakka
Värivariaatio
Värivariaatio
Värivariaatio
24
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi