L300 Vitamin C -tuotesarja

Hajusteettomissa Vitamin C-tuotteissa yhdistyvät tehokas C-vitamiini ja antioksidanttipitoinen tyrni- sekä greippiuute. Lopputuloksena kaunis, hyvinvoiva ja säteilevä iho kaikille ihotyypeille.

C-vitamiini, eli askorbiinihappo, on noussut viime vuosina trendikkääksi raaka-aineeksi kosmetiikassa. C-vitamiini onkin oiva raaka-aine kirkastamaan ja heleyttämään sameaa ihoa, suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien (esim. ilmansaasteet) ja auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä vahvistamaan ihoa ja sen omaa kollageenin tuotantoa sekä häivyttämään muun muassa ihon pigmenttimuutoksia ja arpia. C -vitamiinia sisältävät tuotteet sopivat hyvin myös epäpuhtauksista kärsivälle iholle tulehdusta rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi.

L300 Vitamin C -linjan C-vitamiinina käytetään C-vitamiinimuotoa, joka koostuu C-vitamiinista ja sokerista (Ascorbyl Glucoside). Tämä on yksi tehokkaimmista C-vitamiinin miedoista muodoista joka sopii hyvin myös herkälle iholle. Toinen C-vitamiinin muoto L300 Vitamin C -linjassa on palmitiinihapolla esteroitu C-vitamiini (Ascorbyl Palmitate), joka taas on rasvaliukoinen C-vitamiini ja tehokas antioksidantti, eli se auttaa ihoa puolustautumaan ympäristön haitoilta (vapaat radikaalit) ja kannustaa ihoa tasapainottamaan itse itseään.

L300 artikkelikuva1

C-vitamiini on tehokas antioksidantti

C-vitamiini tukee raaka-aineena loistavasti myös muita vitamiineja, eli antioksidantteja, joten L300 Vitamin C -tuotteista löytyykin C-vitamiinin lisäksi raaka-aineina mm. ihoa hoitavaa E-vitamiinia (Tocopheryl Acetate sekäTocopheryl) sekä B-vitamiini pantenolia (Panthenol), joka on eräänlainen “kauneusvitamiini” sitoen ihoon kosteutta sekä rauhoittaen ja parantaen herkkää ihoa. C-vitamiini toimii hyvin kosmetiikassa myös yhdessä Vitamin C Glow Boost Face Serumista löytyvän loistavan kosteudensitojan hyaluronihapon (esim. Sodium Hyaluronate) kanssa. Erilaisten vitamiinien lisäksi L300 Vitamin C -tuotteet pitävät sisällään mm. ihoa hoitavaa tyrniä (Hippophae Rhamnoides Fruit Juice) sekä ihoa piristävää ja ihohuokosia supistavaa greippiä (Citrus Grandis Fruit Extract). Myöskään Vitamin C -linja ei sisällä ollenkaan toisinaan yliherkkyyttä aiheuttavia hajusteita.

Koska C-vitamiini on tehokas antioksidantti ja loistava raaka-aine tehostamaan ihon omaa kollageenin tuotantoa tuotteet sopivat erityisesti iholle, josta löytyy jo ikääntymisen merkkejä tai esimerkiksi pigmenttimuutoksia (noin 25-vuotiaasta ylöspäin). Vitamin C -tuotteet toimivatkin erittäin loistavina anti age -tuotteina ihoa kirkastaen ja juonteita häivyttäen.

L300 artikkelikuva2

Tutustu tuotteisiin:

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi