Labello Lip Oil -huuliöljyssä yhdistyy kaunis kiilto ja hoitavuus!

Kevään juhlakausi on täällä ja kaunis huulimeikki kruunaa lookin kuin lookin. Kokeile huulikiillon sijaan huippusuosittua huuliöljyä. Labello Lip Oil -huuliöljyillä saat huulillesi helposti kauniin kiillon ja raikkaan sävyn, samalla kun öljyt ravitsevat huuliasi erittäin tehokkaasti.

Labello Lip Oil -huuliöljyjen vegaaninen koostumus on valmistettu 100 % luonnollista alkuperää olevista öljyistä, kuten luomu jojobaöljystä, eikä koostumus sisällä mineraaliöljyä. Saatavilla kaksi herkullista sävyä, Dress Nude ja Candy Pink, sekä sävytön Clear Glow – kokeile ja löydä oma suosikkisi. Huuliöljyt kosteuttavat huulia pitkäkestoisesti, sillä niiden sisältämät luonnolliset kasviöljyt imeytyvät hyvin huuliin. Nauti ihanan hoidetuista ja kauniin kiiltävistä huulista!

Labello koontikuva1

Huuliöljy sopii loistavasti herkälle huulten iholle ja myös kuiville huulille sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi. Öljyä voi käyttää sellaisenaan kosteuttamaan ja antamaan kauniin kiillon sekä sävyn huulille. Lisäksi sitä voi käyttää myös huulipunan päälle tekemään huulimeikistä näyttävämmän ja kiiltävämmän. Huuliöljy sopii myös värikkäiden ja pigmenttisten huulipunien alle, jolloin se estää huulten kuivumista.

Labello koontikuva2

Labellon huuliöljyä on helppo levittää applikaattorin avulla ja levittämällä useamman kerroksen voi huuliöljyn sävyä sekä hoitavaa vaikutusta vahvistaa, tuotetta on myös helppo lisäillä päivän mittaan ilman peiliä. Huuliöljy tekee huulista ihanan pehmeän tuntuiset ja täyteläisemmän näköiset. Loistava vaihtoehto huulirasvalle tai huulikiillolle silloin, kun kaipaat kiiltoa, sävyä ja hoitavuutta. Kokeile ja ihastu!

Tutustu tuotteisiin:

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi