Pohjoisen luonnon raaka-aineet hiustesi ja hiuspohjasi hyvinvoinnin tueksi

Pohjoisen luonnon raaka-aineet

LUMENEn hiustenhoitotuotteissa yhdistyvät palkittu ihonhoito-osaaminen ja hiustenhoidon asiantuntijuus. Tuotteet hellivät hiuspohjaa, joka heijastuu myös hiusten hyvinvointiin. Vegaaniset hiustenhoitotuotteet sisältävät pohjoisen luonnon raaka-aineita, jotka on yhdistetty tehokkaisiin aktiiviaineisiin. Tuotteissa on käytetty samoja raaka-aineita ja tuotehyötyjä, kuin LUMENEn ihonhoitotuotteissa.

Uusi Lumene -hiustenhoitosarja on kehitetty erilaisiin tarpeisiin: kosteuttava Nordic Hydra [Lähde] -sarja, vahvistava ja kiiltoa lisäävä Nordic-C [Valo] -sarja sekä värjätyille hiuksille kehitetty Nordic Bloom [Lumo] -sarja.

Nordic Hydra [Lähde] – Hyaluronihappo & moisture-boost -yhdiste

Kosteuttavassa [Lähde] -sarjassa yhdistyvät kosteuttavat ainesosat: hyaluronihappo ja pohjoinen luomukoivunmahla. Tuote sisältää lisäksi tehokosteuttavan moisture boost -yhdisteen.

Tuotteiden sisältämä hyaluronihappo auttaa pitämään hiuspohjan kosteutettuna. Se lukitsee kosteuden hiusten pituuksiin, tehden niistä silkkisen pehmeät, sileät ja helposti selvitettävät.

Pohjoinen luomukoivunmahla kosteuttaa ja hoitaa hiuspohjaa. Se on erilaisten mineraalien, aminohappojen ja proteiinien lähde.

Moisture-boost -yhdiste sisältää glyseriiniä ja pentavitiniä. Yhdistelmä kosteuttaa hiuspohjaa ja auttaa vahvistamaan sen suojakerrosta. Hiuspohjasta tulee tasapainoinen, joka saa myös hiukset näyttämään hyvinvoivalta. Yhdiste on tarkoitettu antamaan tehokkaan kosteuttavan vaikutuksen pois huuhdeltaviin tuotteisiin.

Lumene Hiustenhoito Lahde 680

Nordic-C [Valo] – C-vitamiini & pohjoinen lakka

Vahvistavat ja kiiltoa lisäävät [Valo]-tuotteet sisältävät C-vitamiinia, pohjoista lakansiemenöljyä, sekä vahvistavaa proteiinia.

C-vitamiini auttaa hoitamaan hiuspohjaa tehden samalla hiuksistakin vahvemmat. Se suojaa hiusta vapaiden radikaalien aiheuttamalta vahingolta, kuten hiusten katkeilulta ja hiusvärin haalistumiselta.

Pohjoinen lakansiemenöljy on erilaisten vitamiinien ja rasvahappojen lähde. Lakansiemenöljy auttaa silottamaan ja vahvistamaan hiuksia, lisäten samalla niiden kiiltoa.

Proteiini on hiuksille välttämätön rakennusaine, jota tarvitaan vahvistamaan ja uudistamaan hiusta. Chiasta tehty vahvistava proteiini auttaa korjaamaan ja ehkäisemään hiusten vahingoittumista.

Lumene Hiustenhoito Valo 680

Nordic Bloom [Lumo] – UV-värisuoja ja pohjoinen puolukka

Väriä suojaavat [Lumo] -tuotteet sisältävät UV-värisuojan, pohjoista puolukansiemenöljyä, sekä vahvistavaa proteiinia.

UV-suoja suojaa hiuksia ja hiusväriä vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja hiusvärin haalenemiselta.

Pohjoinen puolukansiemenöljy sisältää rasvahappoja sekä b-vitamiinia, jotka auttavat tekemään hiuksista kiiltävämmät, pehmeämmät ja hyvinvoivan näköiset.

Vahvistava proteiini suojaa ja vahvistaa värjättyjä hiuksia. Se auttaa palauttamaan hiusten joustavuuden ja elinvoiman.

Lumene Hiustenhoito Lumo 680

Tutustu tuotteisiin:

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi