Rakastu Seerumimeikkivoiteeseen

3 syytä rakastua uuteen Lumene Invisible Illumination seerumimeikkivoiteeseen

Uusi Lumene Invisible Illumination Seerumimeikkivoide on Lumenen edistyksellisin meikkivoide, joka yhdistää meikin ja ihonhoidon parhaat puolet. Lue alta, miksi sinäkin voit rakastua tähän uutuustuotteeseen.

1. Upea luonnollisen hehkuva ja kerrostettava lopputulos

Seerumimeikkivoide tuntuu kevyeltä iholla ja levittyy kauniisti meikkisiveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Kevyen koostumuksen ansiosta voit muokata tuotteen peittävyyden sopivaksi sinun toiveisiisi kerrostamalla tuotetta ihollasi haluamasi verran. Koostumus sisältää myös tarkoin valittuja valoa heijastavia Lumenessence Pearls -pigmenttejä, jotka herättävät hetkessä ihosi hehkun. Seerumimeikkivoide sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, jotka haluavat kauniin tasaisen ja luonnollisen heleän lopputuloksen.

Lumene in-text visual seruminfoundation 680px

2. 89 % ihonhoidollinen koostumus

Seerumimeikkivoiteen avulla voit tuoda ihonhoidollisuutta myös meikkirutiiniisi, sillä Invisible Illumination Seerumimeikkivoiteella on 89-prosenttisesti ihonhoidollinen koostumus. Koostumus sisältää vegaanista kollageenia, joka saa ihon näyttämään kimmoisammalta, tehokosteuttavaa hyaluronihappoa ja pohjoista levää sekä pohjoista maitohorsmaa, joka auttaa tekemään ihostasi kirkkaamman ja heleämmän. Koostumus auttaa kliinisesti testatusti* silottamaan, kosteuttamaan ja lisäämään ihon täyteläisyyttä jokaisella käyttökerralla.

Kliininen mittaustulos: +119 % sileämpi iho 4 viikossa*

*Kliininen mittaus, n=28

3. SPF30-aurinkosuoja

Korkean aurinkosuojakertoimen sisältävä Seerumimeikkivoide auttaa suojamaan ihoasi auringon UVA- ja UVB-säteiden haittavaikutuksilta, kuten ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Lumene in-text visual seruminfoundation 680px 2

Tutustu lisää Lumene Invisible Illumination Seerumimeikkivoiteeseen!

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi