Kevät on värin ja kiillon aikaa!

Max Factor on innoissaan voidessaan esitellä 2000 Calorie Lip Glaze -huulikiillon, joka tuo brändin ikonisen taiteellisuuden huulikiiltojen kategoriaan. Tämä huulikiilto kuuluu kuuluisaan 2000 Calorie tuoteperheeseen ja auttaa saavuttamaan nopean, volyymimäisen ilmeen vaivattomasti.

Kuvituskuva 680x680 1

UUSI 2000 Calorie Lip Glaze tarjoaa käyttäjille hemmottelevaa volyymia ja on meikkaajien parhaiten varjeltu salaisuus, joka takaa tahmaamattomat ja kiiltävät huulet. 97 % kuluttajista on samaa mieltä* siitä, että se antaa täyden kiillon. Tuote antaa välittömän pullean vaikutuksen ja peilimäisen kiillon, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden jäljitellä tunnettuja sosiaalisen median trendejä "huuliöljy"-hypeistä "lasihuuliin".

Sen lisäksi, että kuluttajat pitävät sitä trendikkäänä, he etsivät nykyään tuotteita, joilla on hoitavia ominaisuuksia. 2000 Calorie Lip Glaze täyttää tämän tavoitteen, sillä sen kosteuttava, vegaaninen koostumus sisältää hyaluronihappoa ja skvalaania.

Kuvituskuva 680x680 2

2000 Calorie Lip Glaze on uskomattoman helppo levittää, sillä sen ainutlaatuinen, erittäin suuri applikaattori antaa kiiltoa vain yhdellä vedolla. Tuote voidaan myös kerrostaa huulipunan päälle, jolloin se saa lisää volyymia, koska sen koostumus on helposti rakennettava ja liukuu vaivattomasti. Tai yhdistettynä Max Factor Lip Liner -huultenrajauskynän kanssa saat näkyvästi täyteläisemmän näköiset huulet.

Lopputulos tekee huulista täyteläisemmät ilman kihelmöivää tunnetta. Kiiltävää viimeistely, ilman tahmeutta. Saatavana 9 sävyä. Jokainen on imartelevan hohtava, kermainen ja läpikuultava sävy, ja siinä on vastustamaton vaniljan ja maidon tuoksu. Se on pakollinen lisä kaikkiin meikkipusseihin tänä keväänä.

* Kuluttajatutkimus, 113 osallistujaa

Tutustu tuotteisiin:

Max Factor 2000 Calorie huulikiilto
Värivariaatio
Värivariaatio
Värivariaatio
6
Plussa-etu -40 %
Max Factor 2000 Calorie huulikiilto
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi