NIVEA LuminousS630® – tasaisempi vartalon iho & vähemmän näkyviä raskausarpia!

Uudet NIVEA Luminous630-vartalonhoitotuotteet vähentävät venymäarpien näkyvyyttä tehokkaasti sekä ehkäisevät uusien arpien syntymistä.

NIVEA Luminous Anti Strech Marks Body Oil Serum ja NIVEA Luminous Anti Marks & Spots Body Cream -vartalovoide tekevät ihosta tasaisen kauniin ja hyvinvoivan näköisen!

Suomalaisista naisista 9/10:stä saa raskauden aikana iholleen raskausarpia*. Venymäarpia voi syntyä myös nopean kasvun seurauksena, painonvaihteluiden vuoksi tai hormonaalisten muutoksien takia teini-iässä. Lähes jokaiselta naiselta näitä arpia löytyykin jonkin verran. Osa rakastaa arpiaan, osa taas mielellään vähentäisi niiden näkyvyyttä tai ehkäisisi niiden syntymistä. Uudet NIVEA Luminous -vartalonhoitotuotteet ovat loistava ratkaisu heille, jotka haluavat tasaisemman vartalon ihon ja vähemmän näkyviä raskausarpia.

NIVEA-Luminous-body-fiiliskuva1 680

Uudet NIVEA Luminous Anti Stretch Marks Body Oil Serum ja Anti Marks & Spots Body Cream auttavat vähentämään venymäarpien näkyvyyttä tasoittamalla arpien ja sitä ympäröivän ihon sävyeroa. Lisäksi molemmat tuotteet parantavat ihon elastisuutta, mikä ehkäisee uusien raskausarpien muodostumista. Kumpikin tuote sisältää saman verran patentoitua Luminous-ainesosaa, joka on NIVEAn tutkijoiden vuosikymmenen työn ja kymmenien tuhansien molekyylien testaamisen tulos. Tämä solutasolla vaikuttava molekyyli tasapainottaa ihon melaniinin tuotantoa tutkitusti ja erittäin tehokkaasti.

NIVEA-Luminous-body-fiiliskuva2 680

Öljyseerumi antaa ensimmäisiä näkyviä tuloksia jo 2 viikossa. Se vähentää tehokkaasti arpijuovien näkyvyyttä ja toimii myös vanhempiin raskausarpiin. Öljymäinen seerumi on vedetön, se kosteuttaa ihoa ja ehkäisee uusien raskausarpien syntymistä. Erinomainen tuote käytettäväksi esimerkiksi raskauden aikana! Vartalovoide on koostumukseltaan kevyt, mutta hoitava. Voide vähentää pigmenttiläiskiä ja raskausarpien näkyvyyttä antaen näkyviä tuloksia neljässä viikossa. Tuotteita suositellaan käytettäväksi kerran päivässä hoidettavalle ihoalueelle, ei koko vartalon iholle. Tuotteet sopivat sekä päivettyneelle että ei-päivettyneelle iholle sekä kaikille ihonsävyille.

Koe tasaisen kaunis, pehmeä ja säteilevän hyvinvoiva iho!

*Terveyskirjasto

Tutustu tuotteisiin:

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi