Anna ihosi hehkua suomalaisen metsän mikrobien avulla!

Kiireisen arjen keskellä luontoon ei välttämättä ehdi oleskelemaan ja palautumaan riittävän usein. Hyvinvointia lisäävän päivittäisen luontoaltistuksen voi saada kuitenkin ihoa hoitamalla.

Suomalainen Re-Connecting Nature® mikrobiuute onkin tutkittua hyvinvointia iholle. Se sisältää suomalaisen metsän ja luonnon mikrobiomia palauttavia ominaisuuksia, ja se valmistetaan kierrätettävistä ja uusiutuvista materiaaleista metsäpohjaa kaivamatta. Kosketus maaperän monipuoliseen mikrobistoon on tärkeä edellytys immuunijärjestelmämme kehittymiselle ja virheettömälle toiminnalle. Ihon mikrobiomi pitää ihon tasapainossa ja ylläpitää ihon omaa suojamekanismia. Se myös pitää ulkoiset ärsytystekijät pois, lukitsee kosteuden ja kuljettaa ravintoaineita.

Taika kuvituskuva-1 680

TAIKA Vahvistava kasvoöljy ja käsivoide sekä TAIKA kiinteyttävä kasvovoide sisältävät tätä suomalaista, patentoitua Re-Connecting Nature® mikrobiuutetta. TAIKA Vahvistava/kiinteyttävä -linjan tuotteet vahvistavat ihon suojakerrosta ja nopeuttavat ihon uusiutumista* sekä lisäävät ihon kollageenitasoa ikääntyvässä ihossa ja stressaavissa elämäntilanteissa.

Lisäksi TAIKA Vahvistava kasvoöljy sisältää ihoa tehokosteuttavaa tyrniöljyä, ihon elastisuutta parantavaa puolukkaöljyä sekä E-vitamiini sitoo kosteutta ja tekee ihosta tasaisemman näköisen. TAIKA Kiinteyttävä kasvovoide puolestaan sisältää lakan siemenuutetta parantamaan ihon elastisuutta sekä hyaluronihappoja ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. TAIKA Vahvistava käsivoiteessa ihoa hoitaa ja hyvinvointia tukee lisäksi sheavoi ja rypsiöljy.

Taika kuvituskuva-2 680

Nämä luonnosta peräisin olevat raaka-aineet auttavat ikääntymisen merkkeihin ja saavat ihosi hehkumaan. Tunne ihollasi luonnon taika.

Taika-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tuotteilla on Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisesta työstä sekä Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, joka ohjaa tuotekehitystä sekä tuotantoprosessia.

*In vivo 2023, Uute Scientific

Tutustu TAIKA tuotteisiin:

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi