Terassit kesäkuntoon

Kesä kutsuu viettämään aikaa ulkona ja mikä olisikaan parempi paikka nauttia lämpimistä päivistä kuin hyvin varusteltu ja viihtyisä terassi?

Tässä vinkkejä, kuinka muutat terassisi kesäparatiisiksi, hyödyntäen K-Citymarketin monipuolista valikoimaa.

Sisustus ja terassin viihtyisyys

Tee terassistasi rentoutumisen keidas sisustamalla se mukavilla ja terassiin sopivilla kalusteilla, pehmeillä tekstiileillä, kasveilla, yrteillä ja tunnelmaa luovilla valoilla. Mikäli sisustat kattamatonta terassia, tarkista aina tuoteominaisuudet ja soveltuuko tuote ulos.

etu vain verkosta
Vallila Sarka matto 160x230 cm sininen
Plussa-etu -30 %
Vallila Sarka matto 160x230 cm sininen

Grillauksen apuvälineet

Kesä ja grillaus kuuluvat yhteen. Valikoimasta löytyvät laadukkaat grillit ja grillausvälineet takaavat onnistuneet grillijuhlat. Älä unohda käteviä apupöytiä, jotka tarjoavat lisätilaa ruoanvalmistukseen ja tarjoiluun. Apupöydät ovat siirrettäviä, joten voit järjestellä terassisi tilan tarpeen mukaan.

Grillausvälineet onnistuneeseen grillaushetkeen

Cittarista löydät laajan valikoiman grillausvälineistä eri grillaustarpeisiin. Grillin puhdistus pidentää grillin käyttöikää.

Terassin kalusteratkaisut

Terassille kalustevalinnat on hyvä tehdä terassin kokoa sekä tarvetta silmällä pitäen. Tehokkaat säilytysratkaisut ovat avain siistiin ja järjestelmälliseen terassiin.

4Living Bern oleskeluryhmä 4-osainen
Plussa-etu -48 %
4Living Bern oleskeluryhmä 4-osainen

Viherkasvatus ja yrtit terassilla

Lisää terassillesi elämää ja tuoreita makuja kasvattamalla viherkasveja ja yrttejä. Käytä hyödyksi korkeita istutuslaatikoita ja ruukkuja, jotka säästävät tilaa ja tuovat kasvit lähemmäs auringonvaloa. Yrttien, kuten basilikan, mintun ja rosmariinin, kasvattaminen terassilla ei ole vain palkitsevaa, vaan myös kätevää kesäkeittiössä.

Lue - Kasvata yrttejä ammattilaisen vinkeillä artikkeli.

Täältä pääset katsomaan K-Citymarket Puutarha-valikoimaa >

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi