Älykkäät apulaiset - parhaat varusteet hyvinvoinnin seuraamiseen

Kaipaatko tietoa hyvinvoinnistasi ja vinkkejä sen kohentamiseen? Ota tekniikka avuksi ja voi paremmin. Löydät parhaat varusteet hyvinvoinnin seuraamiseen lähimmästä K-Citymarketista tai K-Citymarket.fistä.

Liikuntaa ja lepoa

Aktiivisuusranneke on kuin henkilökohtainen valmentaja, jolta voit saada tsemppausta terveellisiin elämäntapoihin. Se motivoi liikkumaan esimerkiksi mittaamalla askeleitasi ja kalorinkulutustasi. Liikunnasta kiinnostunut löytää sieltä kymmeniä harjoitusohjelmia, jotka laite räätälöi käyttäjälleen sopiviksi. Lisäksi laite auttaa rentoutumaan hengitysharjoitusten avulla ja tarjoaa hyödyllistä tietoa unen laadusta.

Verenpaineen kotimittaus

Hyvä tapa seurata omaa verenpainetta on säännöllinen ja huolellinen kotimittaus olkavarsimittarilla. Muista perehtyä huolella ohjeisiin. Mittaus tehdään aamuin illoin kaksi kertaa peräkkäin. Oikean kokoinen mansetti takaa luotettavan lukeman. Älykäs mittari tekee automaattisesti peräkkäiset mittaukset ja tallentaa lukemat puolestasi. Osa uutuuksista havaitsee jopa sydämen rytmihäiriöitä.

etu vain verkosta
Beurer BM81 easyLock Bluetooth -verenpainemittari
Plussa-etu -23 %
Beurer BM81 easyLock Bluetooth -verenpainemittari

Tietoa painosta

Jos sinulla on tarvetta painontarkkailuun, valitse vaaka, joka kertoo enemmän kuin pelkän painon. Älykäs vaaka osaa suhteuttaa painon pituuteen, jolloin aikuinen pystyy seurata myös painoindeksiään.

Seuraa puhelimella

Voit yhdistää uudet fiksut laitteet älypuhelimeesi ja seurata tietojasi sen sovelluksilla. Tiesitkö? Karhu Hot & Cold -hierontavasaralla voit hieronnan lisäksi hemmotella kipeytyneitä lihaksia kylmä- ja kuumahoidolla. Kätevä kuljettaa mukana.

Karhu Pro 8 -lihashuoltovasara musta
Plussa-etu -30 %
Karhu Pro 8 -lihashuoltovasara musta
Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi