Arvonnat ja kilpailut

K-Citymarketin kilpailuissa on palkintoja laidasta laitaan! Voit voittaa esimerkiksi K-Citymarketin lahjakortteja, upeita tuotepalkintoja tai vaikkapa pääsylippuja erilaisiin tapahtumiin.

Kiinnostaisiko esimerkiksi loistelias muotinäytös tai uusi polkupyörä? Meikki- ja kauneusarvonnoissa palkintoina on usein kiinnostavia uutuuksia ja kosmetiikkalahjakortteja, aika ajoin onnettaren suosikki voi voittaa myös esimerkiksi makeoverin tai stailauksen.

Katso viimeisimpien kilpailujen voittajat täältä >>

Kilpailuihin voi osallistua eri tavoin. Kotisivuillamme oleviin kilpailuihin osallistutaan täyttämällä pyydetyt tiedot kilpailulomakkeeseen, jossa usein kysymme myös jonkin mielenkiintoisen kysymyksen, kuten joulun aikaan suosikkiruokia tai lasten lahjatoiveita. Joihinkin kilpailuihin voi ottaa osaa myös ostamalla tuotteita kaupasta ja rekisteröimällä ostokset näyttämällä K-Plussa-korttia kassalla, jolloin erillistä osallistumislomaketta ei tarvitse täyttää.

Uusia ja mielenkiintoisia kilpailuja sekä jännittäviä palkintoja on tarjolla kuukausittain. Kotisivujen lisäksi myös K-Citymarketin Facebookissa ja Instagramissa on jatkuvasti upeita kilpailuja ja arvontoja, joten kannattaa tykätä ja seurata! Kauppojen omilla Facebook-sivuilla tapahtuu myös - oman kauppasi löydät Facebookista helposti sen nimellä, esimerkiksi K-Citymarket Turku Kupittaa.

Lisää tämä sivu selaimesi kirjanmerkkeihin, niin pysyt aina ajan tasalla kiinnostavista kilpailuista ja arvonnoista!

Kaikki kilpailut, jotka löydät virallisilta kotisivuiltamme ja some-kanavistamme ovat turvallisia osallistua, eikä niiden tietoja luovuteta eteenpäin. Jos epäilet törmänneesi huijauskilpailuun, niin voit lähettää meille vinkin asiasta verkkosivujen palautekanavan kautta. K-Ruoka.fi:stä voit lukea lisää siitä, miten tunnistat huijauskilpailut >>

Uusille lataajille 5€ Plussa-rahaa

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.