Osallistu & voita mökkiloma

Mökillä on aikaa keskittyä omaan ja perheen hyvinvointiin. Mitäpä jos tällä kertaa veisitkin mökkituliaisiksi kassillisen valikoituja NIVEA-tuotteita?

Joka mökkiläisen perusvarustukseen kuuluvat vedenkestävät aurinkovoiteet, joita NIVEA SUN -valikoimasta löytyy jokaiseen käyttötarpeeseen aina roll-on voiteesta keveisiin viilentäviin suihkeisiin. Kätevät puhdistusliinat taas poistavat meikin ja epäpuhtaudet vähemmälläkin vedellä ja kulkevat mukana myös lomareissulle.

Kevyt NIVEA Soft -voide pitää koko perheen ihon pehmeänä ja kosteutettuna säällä kuin säällä. Myös hellävaraiset, mutta tehokkaasti puhdistavat NIVEA Micellar -puhdistusvedet ovat oiva lisä mökkituliaisten joukkoon. Kun haluat helliä jalkoja, voitelet ne ennen nukkumaanmenoa pehmentävällä ja hoitavalla klassikkovoiteella, NIVEA Cremellä.

Tämän kesän hitti ovat erilaiset tuoksutuotteet, joihin on yhdistetty hoitavia öljyjä. Kesäisen raikkaat NIVEA Oil In Lotion -vartalovoiteet ja NIVEA Indulgent Moisture Creme Oil Pearls -suihkusaippuat ihastuttavat taatusti lahjan saajaa.

Jäikö suosikkisi puuttumaan listasta? Kerro, minkä NIVEA-tuotteen veisit mökkituliaisiksi juhannuksena ja voit voittaa 1000 euron arvoisen mökkilomalahjakortin Lomarengas.fi-palveluun! Kisaan voit osallistua 15.–25.6.2017.

Muistathan, että saat nyt kaikki NIVEA-tuotteet 30 %:n alennuksella! (Alennus normaalihinnoista. Tarjous ei koske Soft-kosteusvoidetta 75 ml, aurinkotuotteita, erikoispakkauksia eikä kiinteyttäviä shortseja.) Kampanja on käynnissä 15.–25.6.2017.

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Olen täysi-ikäinen tai minulla on huoltajan lupa osallistua *