Säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit
Kilpailun järjestää Beiersdorf yhteistyössä K-Citymarkettien kanssa.

2. Arvonta
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 1000 euron arvoinen mökkilomalahjakortti Lomarengas.fi-palveluun. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen tässä mainitusta arvosta arpajaisveron. Voittajat arvotaan säännöissä erikseen ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Voittajan nimi voidaan myös julkaista kilpailun järjestäjän tai yhteistyökumppanin Facebook- tai verkkosivuilla. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia. Voittajan nimi voidaan julkaista arvontaan osallistuneille osoitetuissa sähköposteissa, sekä järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

3. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Beiersdorfin tai K-Citymarkettien työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Arvontaan osallistuminen vaatii yhteystietojen jättämistä. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.

4. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 15.–25.6.2017 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Palkinto arvotaan 30.6.2017 mennessä.

5. Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua K-Citymarketin verkkosivulla. Osallistuminen tapahtuu kertomalla oma suosikki NIVEA-mökkituliaiseksi ja täyttämällä omat yhteystiedot kysyttyihin kohtiin. Arvontaan osallistuvan henkilön on täytettävä osallistumislomakkeen pakolliset kentät. Pakollisia kenttiä ovat: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii käytetyimmissä internetselaimissa. Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista. Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Beiersdorfin, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely
Kilpailun osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Beiersdorfin kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.