Pirkan valloittavat uutuudet

Perjantai 31.03.2017 - klo 19.02 - Blogissa: Pala kakkua

Kyllä meitä nyt hemmotellaan! Tämän kevään aikana kauppamme hyllyille on tullut jo paljon uutuuksia, eikä se tähän lopu vaan niitä tulee vielä hurjan paljon lisää. Pirkka-sarjaan on tullut myös monta uutuutta kevään aikana, arvaatko monta? Yli neljäkymmentä! Hitiksi nousivat heti lanseerauksen jälkeen Pirkka bataattiranskalaiset. Näiden rinnalle tuli samaan aikaan Pirkka juuresranskalaiset. Joko sinä olet kokeillut niitä? Meillä niitä on jo syöty kahdesti ja kummatkin menivät kaupaksi kuin kuumille kiville.

Eipä siinä helpompaa ja parempaa iltapalaa ole. Pirkka bataattiranskalaiset ovat jo valmiiksi maustettuja, joten kypsennys uunissa riittää. Juuresranskalaisia sisältävästä pussista löydät puolestaan porkkana- ja palsternakkasuikaleita. Molemmat pussit löydät pakastealtaasta. Kermaviilidipit tai jogurttiin tehdyt dipit ovat oiva valinta ranskalaisten kyytipojaksi. Tee myös kulhollinen raikasta salaattia kaveriksi. Niin hyvää!

Meidän lapset urheilevat paljon ja tarvitsevat ruokaa, joka pitää yllä kylläisyyden tunnetta ja antaa virtaa. Sen vuoksi valitsen usein täysjyväpastaa ruoaksi. Sen hiilihydraatit ovat pitkäkestoisia ja niiden avulla jaksaa urheilla eikä virta lopu kesken. Nuorimmaisen teki mieli lasagnea, joten kaupan hyllystä valitsin Pirkan täysjyvälasagnen – uutuuden, jota halusinkin testata. Vaihteeksi tein broilerilasagnea, josta tulikin niin hyvää että kaikki tuli syötyä ja niin sitä jaksoi treenata. Tässä sinulle vielä tuunattu K-Ruoan resepti.

Helppo broilerilasagne (6:lle)

1 rs (450g) Pirkka broilerin fileesuikaleita, marinoimaton
1 rkl rypsiöljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 tlk (500 g) Pirkka tomaattimurskaa
4 dl vettä
1 tl suolaa
1 ps (200 g) maissia, pakaste
1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija Ruoka -sulatejuustoa
12 kpl Pirkka Täysjyvä lasagnelevyjä
100 g juustoraastetta

Ruskista broilerin fileesuikaleet kasarissa öljyssä. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Paista kunnes broilerit ovat kypsiä ja sipuli kuullottunut. Lisää kasariin tomaattimurska, vesi ja suola. Lisää myös maissit ja sulatejuusto. Sekoita ja keitä muutama minuutti. Levitä lasagnevuoan pohjalle ohuelti broilerikastiketta ja asettele kastikkeen päälle lasagnelevyt. Kaada lasagnelevyille kastiketta. Tee toinen kerros samalla tavalla ja jonka päälle lisätään jälleen lasagnelevyjä. Päällimmäiseksi tulee kastiketta ja ripottele pinnalle vielä juustoraastetta. Kypsennä lasagne +175 asteessa uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Jos haluat pintaan väriä, niin nosta lasagne lopuksi vielä 5 min uunin yläosaan. Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen tarjoamista.

Kommentit: Pirkan uusi täysjyvälasagne tuli kuin tilauksesta, se oli juuri oikea valinta treenipäivän ruoaksi.

Kevät tulee kovaa vauhtia ja tekisi mieli jo pukeutua kevyempiin vaatteisiin, pukea koti kevään väreihin ja nauttia terassilla ensimmäiset kahvit. Mahtaisiko pääsiäisenä olla jo hyvä grillauskeli? Ehtisinkö haravoimaan pihan? Kauppa on auki pääsiäisenä joka päivä, joten pientä suunnittelua tuo kodin ja pihan laitto kevätkuntoon kyllä vaatii. Toivon, että vapautuneet laajemmat aukioloajat palvelevat asiakkaita ja väkeä kaupassa riittää!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.