Joululahja isälle

Mitä isälle joululahjaksi? Joulu on pian taas täällä ja lahjaideat voivat olla vähissä. Tärkeintä isällekin on kuitenkin ajatuksella valittu lahja, oli se sitten iso tai pieni. Kokosimme yhteen muutamia tämän vuoden suosituimpia joululahjaideoita isälle.

Lämpöä talveen

Klassiset kylpytakit ja aamutossut ovat aina tarpeellisia lahjoja, sillä kukapa ei tykkäisi herätä jouluaamuun ja pukea päälleen joululahjaksi saamaansa pehmoista ja lämmintä aamutakkia tai tossuja. Yllätä isä vaikkapa perinteisillä Reinoilla tai sporttisella Puma-kylpytakilla. Ulkona viihtyvä isä voi löytää paketista teknisen Laplandic-urheilukerraston joka sopii erinomaisesti aktiiviseen liikuntaan ja työhön. K-citymarketista löydät myös muut talviasusteet kuten pipot, hanskat ja kaulahuivit, jotka kaikki sopivat hyvin joululahjaksi isälle.

Lukuelämyksiä isälle

Kuuluvatko isän lempikirjoihin kenties sotakirjat vai pureeko huumori paremmin? Esa Sirénin uusin teos Törni iskee sopii hyvin sotatarinoista pitävälle isälle, kun taas jännityksestä pitävien lukunautinnoksi voisi ajatella Ilkka Remeksen uusinta Kiirastuli-kirjaa. Huumorista pitäville taas sopii vaikkapa Tuomas Kyrön Miehen työt. Kirjaosastoltamme löydät aina tuoreimmat kirjauutuudet!

Uutuus joululahjoja isälle

Olisiko isällä käyttöä tuliterälle paistinpannulle tai kokinveitsille? Infinity Chefs -sarjasta löytyy laadukkaita paistinpannuja, veitsisettejä ja muita keittiötarvikkeita vaativampaankin makuun. Vai tarvitsisiko isä ehkä uuden Braun Series3 3000s -parranajokoneen tai Moccamaster-kahvinkeittimen, jota löytyy kolmessa eri värissä? Jos pelaamisesta pitävä isä ei vielä ole hankkinut syksyn uusia NHL17 tai FIFA 17 -pelejä niin ne ilahduttavat kuusen alla. Myös muut viihde-elektroniikan joululahjat isälle löydät lähimmästä K-citymarketistasi.

Ruokalahja isälle

Viekö tie isän sydämeen vatsan kautta? Lapsien itse tekemät joululahjat ovat aina vanhempien mieleen. Valmista siis isälle pieni ruokaherkku joululahjaksi. Isälle voisi valmistaa joulunajan naposteltavaksi vaikkapa karamellikuorrutteiset mantelit ja cashewpähkinät kauniisti lasipurkissa itse tehdyllä etiketillä varustettuna. Makean ystävälle voi leipoa herkulliset suolapähkinä-valkosuklaakeksit ja asetella ne vaikka itse taiteltuun lahjarasiaan.

Katso voimassa olevat tarjouksemme täältä >>

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.