Joululahja miehelle

Mitä ostaisi miehelle joululahjaksi? Ovatko ideat tänä vuonna vähissä ja haluaisit keksiä täydellisen lahjan poikaystävälle, aviomiehelle tai miespuoliselle ystävällesi?Hyvä joululahja poikaystävälle voi olla vaatteiden ohella esimerkiksi harrastusvälineet, pelejä tai vaikkapa itse tehty ruokaherkku. Helpottaaksemme valintaa, olemme koonneet yhteen muutamia tämän vuoden suosituimpia joululahjaideoita miehelle.

Elektroniikkaa ja viihdettä

Jos pelaaminen on lahjansaajan mieleen, maailman myydyimmän Play Station 4 500Gt pelikonsolin uusi Slim-versio on oiva joululahja miehelle! Tämän lisäksi valikoimissamme on myös paljon pelejä useille eri konsoleille. Kirja on aina klassikkolahja – kiinnostaisiko esimerkiksi Ilkka Remeksen uusin teos Kiirastuli lahjan saajaa? Jos taas tarvetta on vaikkapa kuulokkeille, kaiuttimille, leffoille tai musiikille, löydät tarvitsemasi K-citymarketien valikoimista.

Vaatteet ja asusteet

Klassiset Reinot eivät koskaan mene muodista, siksi ne voi antaa hyvällä mielellä lahjaksi jos ne vielä kotoa puuttuvat. Tekninen Laplandic-urheilukerrasto sopii aktiiviseen ulkoiluun hengittävyytensä ja keveytensä ansiosta. Kylpytakki tai aamutossut ovat myös aina kivoja ja tarpeellisia joululahjoja. Jos lahjan saajan kengännumero on tiedossa, mikset hankkisi hänelle uusia talvikenkiä laajasta kenkävalikoimastamme.

Ilahduta kodintekniikalla

Miehille, joiden on vaikea herätä aamulla Philips herätysvalo voi olla täydellinen joululahja. Voit myös yllättää miehen vaikkapa uudella Oral-B PRO Black Duo sähköhammasharjalla tai Braun Series3 3000s parranajokoneella.

Joululahjaksi ruokakori

Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Kokoa miehelle joululahja ruokaherkuista. Valitse koriin vaikkapa Italia-teema: lajitelma pastoja, tapaksia, tomaattikastiketta ja oliiveja ja muita saapasmaan herkkuja. Muista myös herkulliset leikkeleet: Pirkka Parhaat tapasleikkeleetantipastoleikkeleet ja chorizo. Kokoa ruoka-ainekset kauniiseen pakettiin ja lisää mukaan lahjakortti, jossa lupaat kokata ja koota aineksista herkullisen illallisen tai napostelulautasen miehelle. Muistathan säilyttää leikkeleet ja muut kylmää vaativat ainekset jääkaapissa lahjan antoon asti.

Top 10 joululahjat miehelle 2016

Tässä vielä joulun 2016 TOP 10 joululahjat miehelle, josta saat varmasti paljon ideoita lahjaostoksille.

  1. Puma miesten kylpytakki
  2. Ilkka Remes: Kiirastuli 
  3. Nahkakunnan ja Erikssonin nahkalompakot 
  4. Reino-tossut ruskea tai harmaa/musta 
  5. Philips HF3500/01 herätysvalo 
  6. PlayStation 4 500Gt Slim pelikonsoli 
  7. Finnkino Joulu leffaliput 4 kpl 
  8. 7-osainen viskilasisetti 
  9. Braun Series3 3000s parranajokone 
  10. Tvins Wonder Core Smart kuntolaite 

Olisiko näistä apua?

Tervetuloa joululahjaostoksille K-citymarketiin!

Katso voimassa olevat tarjouksemme täältä >>

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.