Joululahja naiselle

Mietitkö mikä olisi hyvä joululahja tyttöystävälle, vaimolle tai naispuoliselle ystävälle? Kivan joululahjan keksiminen on joskus hankalaa, siksi kokosimmekin tämän joulun suosituimmat lahjavinkit naisille yhteen.

Pehmeät paketit

Lämpimät ja mukavat joululahjat eivät koskaan mene hukkaan. Kylmiin pakkasiltoihin sopii vaikkapa Beurer Cosy -lämpöviitta, jonka alla vilukissa viihtyy. Ulkoilua harrastavalle lämpimät vaatteet, kuten urheilukerrasto tai K2 villapohjasukat ovat varmasti tervetulleita. Pyjamat, kylpytakit ja aamutossut ovat niitä perinteisiä, mutta aina käytännöllisiä ja sopivat joululahjaksi niin vaimolle ja tyttöystävälle kuin sukulaiselle tai kaverille!

Ilahduta kodintekniikalla

Yllätä tyttöystävä tai vaimo esimerkiksi Remington jumbokihartimella, joka on yksi suosituimmista joulun uutuuksista. Jos entinen hammasharja on jo nähnyt parhaat päivänsä, upouusi Oral-B  PRO 2500 PINK sähköhammasharja on hyvä ja käytännöllinen joululahja naiselle. Muutkin kauneudenhoitotuotteet ovat varmasti mieluisia pukinkontissa, kuten esimerkiksi Reveal kasvoharja tai jalkaraspi.

Kivaa tekemistä

Pehmeiden ja kovien pakettien ohella voi olla, että elämykset ovat ne parhaat lahjat. Käteväksi elämyslahjaksi sopivat esimerkiksi leffaliput ja samalla saatte myös yhteistä aikaa. Musiikki on monen mieleen ja aina hyvä idea - hurmaa jouluna esimerkiksi Michael Bublen uudella Nobody But Me Deluxe Edition CD:llä.

Joululahjaksi ruokakori

Tarvitseeko lahjansaaja joka aamuisen kahvin herätäkseen uuteen päivään? Innokkaalle kahvinjuojalle sopii lahjaksi vaikkapa paketti joulukahvia tai Suomessa ainoastaan K-ruokakaupoissa myytävää Starbucks-kahvia ja rasiallinen Pirkka Parhaat belgialaisia tummia karamelli-merisuola suklaakonvehteja

Kiva vinkki tavallisen suodatinkahvin tuunaamiseen, on lisätä siihen mausteeksi muutama ruokalusikallinen jauhettua kardemummaa. Kardemumma sopii hyvin makuna kahvin kanssa ja kahvinkeiton jälkeen koko keittiö tuoksuu ihanan jouluiselle. Kokeile esimerkiksi Pirkka ranskalainen paahto -kahvin kanssa. 

Top 10 joululahjat naiselle

Kokosimme vielä TOP 10 joululahjat naiselle -listan joulun 2016 suosituimmista tuotteista. Näistä löydät takuulla vinkkejä lahjajahtiin niin puolisolle, ystävälle kuin lähisukulaisellekin.

  1. Beurer HD50 Cosy lämpöviitta 
  2. For Every Body by Jutta treenirulla – foam roller 
  3. Finnkino Joulu leffaliput 4 kpl 
  4. Iittala Kastehelmi-lasipurkit 
  5. Halti Siena naisten nastakengät 
  6. Laplandic naisten urheilukerrasto 
  7. Puma naisten kylpytakki 
  8. Remington CR4000 REVEAL jalkaraspi 
  9. Remington Ci9532 jumbokiharrin 
  10. Oral-B PRO 2500 PINK sähköhammasharja 

Löysitkö etsimäsi? Nämä ja monta muuta upeaa joululahjaa saat meiltä K-citymarketista, tervetuloa ostoksille!

Katso voimassa olevat joululahjatarjouksemme täältä >>

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.