Joululahja veljelle

Jos et suoraan tiedä millaisen lahjan veljesi haluaa tänä jouluna, katso tästä vinkkimme. Artikkelin lopusta löydät myös listan joulun 2016 suosituimmista lahjoista veljille ja miksei muillekin miehille.

Elektroniikka ja viihdelahjat

Jos veli on kova leffafani, täydellinen joululahja voi olla Finnkinon lippupaketti, joka sisältää neljä lippua elokuviin - muista myös Finnkinon herkkuliput, joilla saa limun tai popcornit mukaan! K-citymarketista löydät myös kattavan valikoiman elokuvia ja musiikkia, joista löydät varmasti mieleistä viihdettä veljelle. Pelaamista harrastavalle iso- tai pikkuveljelle Playstation 4 tai jokin muu pelikonsoli tai uutuuspeli on juuri sopiva paketti kuusen alle.

Lämmittävät ja liikuttavat joululahjat veljelle

Jouluna on ihana saada lämpöisiä lahjoja talven kylmiin säihin - myös veljien mielestä. Osta veljelle esimerkiksi rennot Puma collegehousut tai mukavat Reino-saunatossut. Ulkoileville sopivat esimerkiksi Halti Vares tai Laplandic miesten urheilukerrastot, jotka sopivat aktiiviseen liikkumiseen. Myös pitävät, sporttiset Halti Siena -nastakengät ilahduttavat talven liukkailla keleillä.

Ilahduta kodintekniikalla

Onko veli pyydellyt uutta kahvinkeitintä? Kahvin ystävälle mahtava lahja on laadukas Moccamaster KBG962 AO kahvinkeitin ja trenditietoinen veli yllättyy Dolce Gusto Genio -kapselikeittimestä. Hyvinvointia ajatellen veljelle voi antaa esimerkiksi väsymystä karkottavan Philips herätysvalon.

Ruokalahja veljelle

Pitääkö veljesi tulisesta ruoasta? Kokoa lahjakori erilaisista mausteista, mausteseoksista ja tahnoista, joista veli voi itse koota makuelämyksiä vaikka koko tulevaksi vuodeksi. Valitse pakettiin vaikkapa itämaisia mausteita: makumatka Intiaan syntyy Pirkka vindaloo currytahnan ja Pirkka keltaisen currytahnanavulla. Lisää pakettiin myös Pirkka chilimaustemylly ja Pirkka makeaa chilikastikettaPirkka wasabi ja Pirkka teriyakikastike sopivat vaikkapa japanilaisen ruoan maustamiseen.

TOP 10 joululahjat veljelle

  • Halti Vares miesten urheilukerrasto 29,90
  • Puma miesten collegehousut 29,90
  • Nahkakunnan ja Erikssonin nahkalompakot 9,95 (19,95)
  • Philips HF3505/01 herätysvalo 53,95
  • Braun Series3 3000s parranajokone 49,95
  • Finnkino Leffaliput Joulu 2016 4 kpl/pkt 39,80
  • PS4 NHL 17 peli 59,95
  • Metallica: Hardwire To Self Destruct CD19,99
  • Tuomas Kyrö: Miehen Työt 22,95
  • Reino saunatossut 12,00


Olisiko mikään näistä veljelle mieluinen? Tule katsomaan ja valitsemaan paikan päälle K-citymarketiin. Nähdään joululahjaostoksilla!

Katso voimassa olevat joululahjatarjouksemme täältä >>

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.