Lahjakortti

K-citymarketista voit ostaa sähköisen lahjakortin, joka käy maksuvälineenä kaikissa lahjakorttipalveluun kuuluvissa K-ryhmän kaupoissa. Kortin voi ostaa ja käyttää haluamassaan kaupassa joko kerralla tai useammassa erässä. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostohetkestä. Korttia ei voi ladata uudelleen eikä sitä voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi. Lahjakortille voit ladata 10-500 €.

Kätevästi muiden ostosten yhteydessä!

Lahjakortin ostaminen on helppoa: sen voi ostaa mistä vain lahjakorttipalveluun kuuluvasta ketjusta. Kortissa ei ole arvoa ennen kuin se ladataan lahjakorttiin. Voit valita kortille ladattavaksi minkä tahansa summan 10 ja 500 euron väliltä. Kerran ladattua korttia ei voi ladata uudelleen eikä siihen voi lisätä arvoa.

Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla, tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa.

Arvo ja ostopäivä kirjoitetaan korttiin käsin kassalla. Kortti toimii samantien, mutta sen voimassaoloaika lasketaan seuraavan kuun alusta alkaen. Korttikotelon sisälle voit kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjakortin saajalle.

Lahjakortti rinnastetaan käteiseen rahaan eikä siinä ole tuoterajoitusta. K-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-citymarket, K-supermarket, K-market, Budget Sport, Intersport, Kookenkä, K-maatalous, K-rauta, Rautia sekä Asko ja Sotka. Verkkokaupoissamme kortti ei toistaiseksi käy.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.