Lahjakortti

K-Citymarketista voit ostaa K-kauppojen yhteisen sähköisen lahjakortin, joka käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-kaupoissa. Kortin voi ostaa ja käyttää haluamassaan kaupassa joko kerralla tai useammassa erässä. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostohetkestä. Korttia ei voi ladata uudelleen eikä sitä voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi. Lahjakortille voit ladata haluamasi summan 10-500 € väliltä.

Kätevästi muiden ostosten yhteydessä!

Lahjakortin ostaminen on helppoa: sen voi ostaa mistä vain lahjakorttipalveluun kuuluvasta ketjusta. Kortissa ei ole arvoa ennen kuin se ladataan lahjakorttiin. Voit valita kortille ladattavaksi minkä tahansa summan 10 ja 500 euron väliltä. Kerran ladattua korttia ei voi ladata uudelleen eikä siihen voi lisätä arvoa.

Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla, tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa. Plussa-pisteet kertyvät lahjakortilla maksavalle, eli lahjakortin ostamisesta ei saa Plussa-pisteitä.

Arvo ja ostopäivä kirjoitetaan korttiin käsin kassalla. Kortti toimii samantien, mutta sen voimassaoloaika lasketaan seuraavan kuun alusta alkaen. Korttikotelon sisälle voit kirjoittaa oman tervehdyksesi lahjakortin saajalle.

Lahjakortti rinnastetaan käteiseen rahaan eikä siinä ole tuoterajoitusta. K-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Budget Sport, Intersport, Kookenkä sekä K-Rauta ja Rautia. Verkkokaupoissamme kortti ei toistaiseksi käy.

Lahjakortti on mainio lahja

Lahjakortti on kätevä lahjavinkki kaikille, joille on vaikea keksiä lahjaa. Opiskelija tai juuri omaan kotiin muuttanut nuori ilahtuu lahjakortista, jolla voi hankkia ruokaa ja kodin tavaroita oman maun ja tarpeiden mukaan. Anna innokkaalle ruoanlaittajalle lahjakortti ja sen mukana jokin K-Ruoka.fin 6 000 herkullisesta reseptistä, tai kannusta sisustajaa uudistamaan kotiaan lahjakortilla.

Osta lahjakortti omasta K-Citymarketistasi ja ilahduta ystäviä ja läheisiä!

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.