Black Friday on K-citymarketissa Must Friday

K-citymarketissa vietetään Black Fridayta Must Fridayna. 

Mikä ihme on Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloista alkunsa saanut vuosittainen alennusmyyntipäivä. Amerikassa se on kirkkaasti vuoden suurin yksittäinen shoppailupäivä. Nykyään Black Fridayta eli mustaa perjantaita vietetään suurin alennuksin myös muualla maailmassa.

Milloin on Black Friday vuonna 2016?

Black Fridayta vietetään Kiitospäivätorstain jälkeisenä päivänä eli nimensä mukaisesti perjantaisin. Kiitospäivää eli Thanksgivingia taas juhlitaan Yhdysvalloissa kuukauden viimeisenä torstaina. Black Friday osuu tänä vuonna perjantaille 25. marraskuuta 2016.

Mistä nimi ”Black Friday" tulee?

Amerikkalaisen uskomuksen mukaan Black Friday -nimi tulee vähittäiskauppojen myynnin kääntymisestä nousuun joulun lähestyessä. Nimi "black" tarkoittaa silloin parantunutta tulosta ”punaiselta” ”mustaan”. Termiä ovat käytetty myös paljon kuvatessa Kiitospäivän jälkeistä paluuliikennettä ja joulushoppailujen aloitusta.  

Mustan perjantain tarjoukset K-citymarketissa

K-citymarketin Must Friday on oiva tapa aloittaa joululahjaostosten tekeminen. K-citymarketin Must Friday -tarjoukset ovat voimassa kaikissa K-citymarketeissa koko viikonlopun, osa pidempäänkin. 

Ajankohtaiset tarjouksemme löydät täältä >>

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.