Keräilykampanja

Kerää leimoja ostoksistasi ja hanki Marimekon klassikkotuotteita puoleen hintaan! Keräilyleimoja jaetaan 26.3.-1.7.2018 välisenä aikana. Kampanjahintaisten tuotteiden lunastusaikaa on jatkettu 31.7.2018 asti. Samalla voit hyödyntää kevään upeat Osta heti -edut ilman leimoja.

Marimekon klassikkotuotteet tuovat ajatonta designia jokaiseen päivään ja ihastuttavat vuodesta toiseen. Keräilyn pussilakanasetissä hurmaa Kaivo-kuvio vuodelta 1964: idea kuvioon syntyi, kun Maija Isola kaivolla käydessään pudotti ämpärin veteen ja jäi katsomaan veden pintaan muodostuvia eläviä renkaita. Raikkaiden Ujo-pyyhkeiden kuosin suunnitteli Fujiwo Ishimoto vuonna 1982. Keräilyn kylpypyyhkeiden Nimikko-raita on Maija ja Kristiina Isolan vuonna 1985 suunnittelema klassikkokuosi. Pussilakanat ja pyyhkeet tuovat laatua omaan kotiin ja ovat myös loistavia lahjaideoita kevään ja kesän juhliin.

Keräilykampanjan tuotteet sekä Osta heti -tuotteet löydät kaikista K-Citymarketeista.

Kevään Marimekko -keräilytuotteet

  • Marimekko Kaivo pussilakanasetti: mustavalkoinen tai harmaa. Pussilakana 150 x 210 cm ja tyynyliina 50 x 60 cm
  • Marimekko Ujo käsipyyhe 50 x 70 cm: harmaavalkoinen tai roosavalkoinen
  • Marimekko Nimikko kylpypyyhe 70 x 140 cm: harmaavalkoinen tai roosavalkoinen

 

 

Ohjeet leimojen keräämiseen

10 € = 1 leima. Saat jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden keräilyleiman, esim. 20 €:n ostoksesta saat kaksi leimaa. Ensimmäisen keräilyhintaisen tuotteen ostaminen edellyttää 10 €:n ostoksia, tarjoamme kaksi ensimmäistä leimaa sinulle. Seuraavat keräilyhintaiset tuotteet voit ostaa kolmella leimalla. Keräilyesitteen täytyttyä, voit jatkaa leimojen keräämistä uuteen keräilyesitteeseen.

Keräilyleimoja jaetaan ostosten yhteydessä 26.3–1.7.2018. Kampanjahintaisia tuotteita voi ostaa 15.7.2018 asti. Voit ostaa keräilytuotteita myös ilman keräilyleimoja normaalihintaan. Keräilyhintaisista tuotteista ja Osta heti -tuotteista ei saa muita lisäalennuksia. Leimat saa alennusten jälkeen kuitin loppusummasta. Keräilyleimoja ei jaeta Veikkauksen, Postin tai K-Citymarketien yhteydessä sijaitsevien Starbucks-kahviloiden tuotteista.

Keräily nyt myös mobiilissa! 

Uutta keräilykampanjassa: voit kerätä leimoja nyt myös K-Ruoka-mobiilisovelluksessa. Leimat kertyvät automaattisesti passiisi aikaisintaan ostopäivän jälkeisenä päivänä, kun olet näyttänyt Plussa-korttia ostostesi yhteydessä. Rinnakkaiskortin käyttäjät keräävät ostoksillaan leimoja samaan passiin. Kun keräilypassissa on kolme leimaa, voit ostaa ensimmäisen keräilyhintaisen tuotteen. Keräilyedun saat näyttämällä Plussa-korttia kassalla. 

Näin keräät leimoja mobiilissa:

  1. Lataa K-Ruoka-mobiilisovellus puhelimeesi
  2. Kirjaudu sovellukseen
  3. Avaa keräilypassi
  4. Klikkaa aloita keräily ja olet mukana!

Osta heti -tuotteet saat ilman keräilyleimoja

Osta heti -tuotteet saat kampanjahintaan ilman keräilyleimoja. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.

  • 26.3. alkaen myynnissä Marimekko Kaivo parivuoteen mustavalkoinen pussilakanasetti. Pussilakana 240 x 220 cm ja kaksi tyynyliinaa 50 x 60 cm.
  • 1.5. alkaen myynnissä Marimekko Kaivo tai Tuuli sisustustyynynpäällinen 50 x 50 cm. Roosa, harmaa ja mustavalkoinen.

 

 

 

Osallistu arvontaan ja voita Marimekko Räsymatto -neulehuopa ja Fokus -tarjotin

Kerää yhteensä 3 keräilyleimaa ja osta Marimekon klassikkotuotteita 50% alennuksella. Jätä keräilypassissa oleva arvontalomake täytettynä K-Citymarketin kassalle keräilytuotteiden lunastuksen yhteydessä 31.5.2018 mennessä, niin osallistut Marimekko Räsymatto neulehuovan ja Fokus -tarjottimen arvontaan (arvo 233,00) 

Arvonta suoritetaan kaikkien osallistuneiden kesken 15.6.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Valtakunnallisesti arvotaan yhteensä viisi (5) palkintoa.

Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.