Kevään 2018 muoti on värikästä ja vaivattoman tyylikästä

Keväällä tummat värit väistyvät kirkkaiden värien ja pitsien tieltä. Sesongin muoti on hyvin naisellista ja vaivattoman tyylikästä.

Kevään trendit - kirkkaat värit, pitsit ja röyhelöt

Tänä keväänä saa pukeutua hyvinkin naisellisesti. Mallistossa on paljon pitsiä ja röyhelöitä, niin mekoissa, hameissa kuin puseroissakin. Pitsimekossa näytät varmasti hyvältä kevään juhlissa. Juhla-asun kruunaat tyylikkäällä laukulla ja avokkailla. Valitsemalla pitsisen ylä- tai alaosan saat helposti näyttävyyttä arkiseenkin pukeutumiseen, johon yhdistät helposti niin ballerinat kuin tennaritkin. Pitsistä löytyy hyvin hillittyjä värejä kuten valkoista ja tummansinistä, mutta myös rohkeampaan pukeutumiseen kirkkaita punaisen sävyjä.


Röyhelöt nostavat jälleen päätään ja niitä on tänä keväänä K-Citymarketin naisellisissa puseroissa ja mekoissa niin kauluksissa kuin hihoissakin. Röyhelöpaidoilla saa rennon tyylin farkkujen kanssa.

Mukavasti ja helposti muodikas

Farkku- ja trikoovaatteet ovat helppo valinta mukavaan pukeutumiseen. Tänä keväänä farkkuun voi pukeutua vaikka päästä varpaisiin. K-Citymarketin valikoimista löytyy farkkuja jokaiselle vartalotyypille. Myös värejä on monia ja farkkukuosia on takeissa, puseroissa ja tennareissa. K-Citymarketin laajassa trikoomallistossa on ihania puseroita ja mekkoja, sekä paljon keväisiä värejä ja kuoseja. Asustamalla trikoovaatteita huiveilla ja koruilla saat helposti asun moneen eri tilanteeseen.

Miksi kannattaa valita mywear

  • Mywear tekee pukeutumisen helpoksi. Mywear on nappivalinta sinulle, joka haluat pukeutua mukavasti ja helposti tyylistä tinkimättä.
  • Malliston värit on suunniteltu niin, että sävyt sopivat hyvin yhteen. Tarjolla on sekä klassisia perusvärejä että sesongin muotisävyjä.
  • Mywear-mallistosta löydät vaatekaapin perustuotteita, lempivaatteita ja klassikoita, jotka eivät mene pois muodista. Monikäyttöiset vaatteet ovat rennon tyylikkäitä, ja ne on helppo asustaa niin arkeen kuin juhlaan sopivaksi.
  • Materiaalit ovat kauniisti laskeutuvia ja mukavia käyttää.
  • Mitoitukseen ja malleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ne on suunniteltu suomalaista vartaloa varten. Malliston mitoitus ja osa mallistosta säilyvät kaudesta toiseen samanlaisena. Omia luottovaatteitasi voit ostaa tutussa koossa ilman sovitusta.
  • Mywear on vastuullinen valinta. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita.

Koko perheen mywear

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Mywear-uutuuksia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.