Syksyn 2017 muoti poimii värit puutarhasta

Syksy on pukeutumisen hauskinta aikaa. Viilenevät päivät antavat luvan kääriytyä turvaneuleeseen ja kauniisiin, murrettuihin väreihin. Sesongin sävyt poimitaan ympäröivästä luonnosta.

Suomessa syksy on pitkä ja lämpötilaltaan vaihteleva. Aamulla maa saattaa olla kuurassa, mutta iltapäivällä tarkenee t-paidassa. Pukeutumisessa kannattaa siksi panostaa kerroksiin. Aloita pukemalla toppi, lisää trikoopaita ja tarvittaessa kaunis villatakki tai poncho. Viileimpinä päivinä huivi viimeistelee tyylin.

Värit ovat luonnollisimmillaan syksyllä. Mywear-malliston sesonkivärit ovat tuttuja kotipihasta: luumua, mustikkaa ja persikkaa, kaveriksi ruskeaa ja kittiä.

Kun löydät hyvin istuvan vaatteen, osta se kahdessa värissä. Kiität itseäsi myöhemmin, kun lempivaate ei kulu nopeasti loppuun.

Syksyn trendivärit: luumua, roosaa ja ruskeaa

Syvän violetti luumu näyttää kauniilta päivettynyttä ihoa vasten. Se on myös helppo yhdistää syksyn murrettuihin väreihin. Romanttisen tyylin ystävä valitsee luumun pariksi hennon roosan tai persikan sävyjä. Maanläheisempi yhdistelmä syntyy luumun, ruskean, murretun vihreän ja harmaan sävyistä. Jos kaipaat piristystä pukeutumiseen, parita luumu okrankeltaisen kanssa.

Kestosuosikki roosa on hyvä valinta myös syksyllä. Se kirkastaa kasvot ja tuo iloa pukeutumiseen. Erityisen hyvältä persikkaisen roosan sävyt näyttävät sinisten farkkujen ja harmaan sävyjen kanssa.

Mywear-mallistosta löydät myös tutut perusvärit mustan, valkoisen, harmaan, punaisen ja sinisen. Erityisen muodikas on tänä syksynä 40-luvulta napattu sinisen sävy, jonka löydät esimerkiksi Blanche-topista.

Klassisen tyylikkäitä asukokonaisuuksia saat yhdistämällä ruskean eri sävyjä kittiä ja viininruskeaa. Asun ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä. Kokeile esimerkiksi kauniisti kuvioitua Dominique-ponchoa!

Mukavasti muodikas

Tänä syksynä muoti on mukavampaa kuin aikoihin. Urheiluvaatetyyli liukuu osaksi arkipukeutumista. Muotinäytöksissä huppareita ja sporttisia pusakoita on yhdistetty jopa röyhelöhameiden kanssa.

Testaa ja ihastu mywear-malliston kauniisti laskeutuvaan huppupuseroon ja testaa hitiksi noussutta hupparia, jonka resorissa on reiät peukaloita varten. Kokeile jotakin uutta, sellaista, mitä et yleensä käytä. Saatat yllättyä iloisesti!

Miksi kannattaa valita mywear

  • Mywear tekee pukeutumisen helpoksi. Mywear on nappivalinta sinulle, joka haluat pukeutua mukavasti ja helposti tyylistä tinkimättä.
  • Malliston värit on suunniteltu niin, että sävyt sopivat hyvin yhteen. Tarjolla on sekä klassisia perusvärejä että sesongin muotisävyjä.
  • Mywear-mallistosta löydät vaatekaapin perustuotteita, lempivaatteita ja klassikoita, jotka eivät mene pois muodista. Monikäyttöiset vaatteet ovat rennon tyylikkäitä, ja ne on helppo asustaa niin arkeen kuin juhlaan sopivaksi.
  • Materiaalit ovat kauniisti laskeutuvia ja mukavia käyttää.
  • Mitoitukseen ja malleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ne on suunniteltu suomalaista vartaloa varten. Malliston mitoitus ja osa mallistosta säilyvät kaudesta toiseen samanlaisena. Omia luottovaatteitasi voit ostaa tutussa koossa ilman sovitusta.
  • Mywear on vastuullinen valinta. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita.

Koko perheen mywear

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Mywear-uutuuksia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.