Knorr-tuotteet Plussa-kortilla -20%

Helppoa ja maistuvaa K-Citymarketista! Knorrin keitot, kastikkeet, ateriat, ja muut tuotteet helpottavat arjen ruoanlaittoa ja marraskuussa 6.11.-6.12.2017 saat kaikista Knorr-tuotteista Plussa-kortilla -20% edun.

Hyvän ruoan asialla - viikon jokaisena päivänä

K-Citymarketin monipuolisesta Knorr-tuotevalikoimasta löydät nopeita ratkaisuja arkiruoan tekoon. Knorr helpottaa ruoanlaittoa, inspiroi, tuo uusia makuja ruokalistalle ja herättää rakastamaan hyvää ruokaa. Valikoimaan kuuluu keittoja, kastikkeita, aterioita, liemiä sekä mausteita. Sesongin tuoreilla raaka-aineilla saat Knorr-tuotteiden kanssa aikaiseksi niin maistuvaa arkiruokaa kuin herkullisia aterioita viikonloppuunkin.

Knorr-tuotteisiin käytetyt kasvikset kasvatetaan ulkona ja kypsytetään auringossa ja ne korjataan sesongin aikana sadon ollessa maukkaimmillaan. Lue lisää Knorr-tuotteiden tuotannosta ja vastuullisuudesta >>

Arjen pelastajat ja viikonlopun virkistäjät

Knorr-tuotevalikoimasta löydät herkullisia välipaloja, jotka toimivat loistavasti vauhdikkaan arjen keskellä ja tarjoavat lämpimän välipalahetken kylmiin syyspäiviin vaikka koko perheelle. Knorr Snack Pot on helppo ja täyttävä välipala - lisää vain kiehuva vesi ja nopea välipala tai lounas on valmis 5 minuutissa! Kokeile myös syksyn uutuuksia, Knorr Asia Snack Pot -kuppinuudeleita, jotka tarjoavat autenttisia aasialaisia makuelämyksiä välipalahetkiin.

Loppuvuonna ruokapöytään sopivat loistavasti erilaiset pataruoat ja keitot, jotka maustat kätevästi laajalla Knorr-liemivalikoimalla. Liemikuutiot sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja antavat ruokiisi vaivattomasti runsaan maun. Fond du Chef -fondit ovat tiivistettyjä ja korkealaatuisia fondeja, joita voi käyttää liemen valmistamiseen tai suoraan valmiin ruoan maun korostamiseen. Poimi syksyn sesonkijuurekset ja tuore liha K-Citymarketin laajasta valikoimasta ja valmista viikonlopuksi herkullinen pataruoka Knorr-liemien avulla!

Hae marraskuussa Knorr-tuotteet edullisesti omasta K-Citymarketistasi!

Knorr-tuotteet Plussa-kortilla -20%

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Parhaat raaka-aineet ja tuoreimmat ideat

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.