Kengät koko perheelle

Kumisaappaat, korkokengät, avokkaat, kävelykengät, sandaalit, talvikengät, lenkkarit.. K-Citymarketista löydät kaikki nämä sekä monia muita kenkämalleja niin naisille, miehille kuin lapsillekin - aina edulliseen hintaan. Ajankohtaiset kenkätarjoukset voit tarkistaa kodin ja vapaa-ajan tarjouksistamme >>

Kengät kruunaavat asun

Kengät huomataan ja ne viimeistelevät asukokonaisuuden. Naiset tämän usein tietävätkin, mutta myös miesten pukeutumisessa kengät ovat suuressa osassa. Eikä kauniiden kenkien tarvitse maksaa liikaa - K-Citymarketin kenkäosasto tunnetaankin nimenomaan hyvästä hinta-laatu suhteesta sekä edullisista tarjouksista.

Hyvin istuvat kengät ovat satsaus terveyteen

Seisomatyön yleistyessä on tärkeää panostaa mukaviin kenkiin, sillä pitkään jaloillaan oleminen rasittaa jalkapohjia jolloin työasento voi muuttua epäergonomiseksi pöytään tai seinään nojailuksi. Hyvin istuvilla ja tukevilla kengillä jaksat seistä tai kävellä hyvällä ryhdillä koko työpäivän ilman että jalkapohjia alkaa särkeä. Silloin olet myös vireämpi niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Valitse kengät vuodenajan mukaan

Kesällä kävelykengät, lenkkarit tai avokkaat ovat mukavat ja kevyet sekä töissä että vapaa-ajalla. Talvisin kesäkengät ovat paitsi viileät, myös vaaralliset, sillä liukkailla keleillä kesätennareilla kävely on kuin luistelua jäisellä peltikatolla. K-Citymarketeista löydät kengät aina sesonkien mukaan - talvella vuorellisia ja lämpimiä kenkiä ja kesällä kevyitä kesäkenkiä. Läpi vuoden valikoimassamme on myös suosituimpia kenkämalleja kuten sisäkenkiä työpaikoille ja kouluun, treenikenkiä kuntosalille, juoksuun ja sisäpeleihin sekä klassisia kumikenkiä syys- ja kevätsateiden varalle.

Oikeanlaisilla kengillä myös treeni luistaa

Kävelykenkien ohella löydät K-Citymarketeista myös kattavan valikoiman treenikenkiä niin sisä- kuin ulkotreeniinkin. Esimerkiksi juoksukenkämme ovat paitsi laadukkaita, myös edullisia ja sopivat varsinkin kuntourheilijoille. Sesonkien mukaan valikoimassamme on myös paljon eri urheilu- ja liikuntalajeihin sopivia kenkiä kuten esimerkiksi jalkapallokenkiä ja vaelluskenkiä.

Osta 5 paria kenkiä - saat kuudennet puoleen hintaan

Keräämällä viisi leimaa K-Citymarketin KenkäPassiin saat kuudennen parin normaalihintaisia kenkiä 50% alennuksella! Kenkä ostosten keskittäminen siis kannattaa - lue lisää KenkäPassista >>

Tervetuloa kenkäostoksille omaan K-Citymarketiisi!

Huhtikuussa Plussa-kortilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kenkiä kaikille

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lähes 6.000 testattua reseptiä