Keräilykampanja

Kerää leimoja ostoksistasi ja hanki Familonin pehmeät ja mukavat Ultra Sport -peitteet ja tyynyt puoleen hintaan! Keräilyleimoja jaetaan 27.3.-2.7.2017 välisenä aikana ja kampanjahintaisia tuotteita voi ostaa 16.7.2017 asti. Samalla voit hyödyntää kevään upeat Osta heti -edut ilman leimoja.

Anna arjen helliä! Vietämme jopa kolmanneksen elämästämme nukkuen, siksi hyvään uneen kannattaa panostaa. Familon on tehnyt kymmeniä vuosia tutkimusta ja tuotekehitystä, jotta me suomalaiset nukkuisimme paremmin. Familon-tuotteet valmistetaan aina parhaista materiaaleista vastuullisesti.

Familon Ultra Sport -peitteet ja tyynyt on suunniteltu aktiiviseen elämään ja hyvää unta kaipaavalle. Ultra Sport -tuotteissa on innovatiivinen ja funktionaalinen Dacron® Hollofil® Active -kuitu, jossa yhdistyvät erinomainen kosteudensiirto ja erittäin miellyttävä pehmeys. Herkillekin sopivat Ultra Sport -tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa, mistä kertoo tuotteden Allergiatunnus®.

Keräilykampanjan tuotteet sekä Osta heti -tuotteet löydät kaikista K-Citymarketeista.

Ohjeet leimojen keräämiseen

10 € = 1 leima. Saat jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden keräilyleiman, esim. 20 €:n ostoksesta saat kaksi leimaa. Ensimmäisen keräilyhintaisen tuotteen ostaminen edellyttää 20 €:n ostoksia, tarjoamme kaksi ensimmäistä leimaa sinulle. Toisen ja kolmannen keräilyhintaisen tuotteen voit ostaa kolmella leimalla, neljännen ja viidennen kahdella leimalla ja kuudennen yhdellä leimalla. Keräilyesitteen täytyttyä, voit jatkaa leimojen keräämistä uuteen keräilyesitteeseen.

Keräilyleimoja jaetaan ostosten yhteydessä 27.3.–2.7.2017. Kampanjahintaisia tuotteita voi ostaa 16.7.2017 asti. Voit ostaa keräilytuotteita myös ilman keräilyleimoja normaalihintaan. Keräilyhintaisista tuotteista ja Osta heti -tuotteista ei saa muita lisäalennuksia. Leimat saa alennusten jälkeen kuitin loppusummasta. Keräilyleimoja ei jaeta Veikkauksen, Postin tai Starbucksin tuotteiden ostoista.

Keräilytuotteet

Familon Ultra Sport tyyny 50 x 60 cm

Tyyny antaa tasapainoisen ja oikean tuen päälle ja niskalle. Tyynyllä on Allergiatunnus ja sen voi pestä 60°C asteessa.

Familon Ultra Sport peite 150 x 200 cm

Peite tarjoaa hyvin levätyn ja rentouttavan yön aktiivisemmankin päivän päätteeksi. Täytteen erittäin hieno ja ohut Hollofil® Active -ontelokuitu varmistaa hyvän kosteudensiirron ja tasapainoisen nukkumisolosuhteen. Peitteellä on Allergiatunnus ja sen voi pestä 60°C asteessa.

Osta heti -tuotteet

Kuukausittain vaihtuvat Osta heti -tuotteet saat kampanjahintaan ilman keräilyleimoja. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.

Huhtikuu: Familon Ultra pussilakanasetti

Ultra-vuodetekstiilit on valmistettu erittäin laadukkaasta puuvillapalttinasta, jonka ensiluokkainen kudonta, painatus ja viimeistely tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Pussilakanan koko on 150 x 210 cm ja tyynyliinan 55 x 65 cm. Kangas 100% puuvillaa. Värit jade, harmaa ja keltainen.

Toukokuu: Familon Ultra Sport tuplapeite 230 x 210 cm

Ultra Sport tuplapeite on kevyt, raikas ja hengittävä peite joka tarjoaa hyvin levätyn ja rentouttavan yön aktiivisemmankin päivän päätteeksi. Täytteen erittäin hieno ja ohut Hollofil® Active -ontelokuitu  varmistaa hyvän kosteudensiirron ja tasapainoisen nukkumisolosuhteen. Peitteen koko on 230 x 210 cm ja sen päällinen on 100% puuvillaa. Peitteellä on Allergiatunnus ja sen voi pestä 60°C:ssa

Kesäkuu: Familon Ultra Hamam kylpypyyhe 90 x 180 cm

Tuo kotiin Välimerellistä kylpylätunnelmaa Hamam-pyyhkeellä, joka kuivaa hyvin ja kuivuu nopeasti. Reilun kokoinen 90 x 180 cm pyyhe on kevyt, kestävä ja helppohoitoinen ja sopii herkällekin iholle. Pyyhkeen saa käärittyä pienelle rullalle ja se on helppo pakata mukaan matkalle tai rannalle – pyyhe sopii myös esimerkiksi piknikliinaksi tai torkkupeitoksi!

Perinteisestä Hamam-pyyhkeestä poiketen Familon Ultra Sport Hamam -kylpypyyhkeessä on alapuolella froteepinta, joka parantaa pyyhkeen imukykyä. Pyyhkeen materiaali on pehmeää ja imukykyistä 100% puuvillaa 300 g/m2 ja sen voi pestä 60°C:ssa.

 

Osallistu arvontaan ja voita Familon-jenkkisänkypaketti

Kerää vähintään 4 keräilyleimaa ja osta Familon Ultra Sport -peitteitä tai tyynyjä 50% alennuksella. Jätä keräilypassissa oleva arvontalomake täytettynä K-Citymarketin kassalle keräilytuotteiden lunastuksen yhteydessä 31.5.2017 mennessä.

Arvonta suoritetaan kaikkien osallistuneiden kesken 16.6.2017. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Valtakunnallisesti arvotaan yksi palkinto.

K-Ruoka-mobiilisovellus

KRuokaMobiilisovellus

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.