Parhaat lahjavinkit kesään

Maanantai 16.05.2016 - klo 14.41

Aurinko lämmittää ja pian on aika juhlia! Kevät ja kesä ovat täynnä toinen toistaan ihanampia juhlia, illanviettoja ja kokoontumisia ystävien ja perheen kesken. Meiltä K-citymarketista löydät juhlaherkut, lahjat ja tuliaiset kaikkiin kevään ja kesän juhliin helposti.

Onnistunut lahja tai tuliainen tuo saajalle iloa, joten se kannattaakin valita huolella. Kokosimme tähän lahjaideoita erilaisiin tilaisuuksiin helpottaaksemme valintaasi. Tervetuloa lahjaostoksille!

Valmistujaislahjaksi ja rippijuhliin valitaan elektroniikkaa tai ajattomia, kauniita esineitä, joista on iloa omassa kodissa. Mariskooli sopii tarjoiluastiaksi ja koriste-esineeksi piristäen sisustusta ja täydentäen kattausta. Lenovon 10,1" 4G-tabletin seurassa viihtyy kesällä ja se on hyödyllinen opiskelujen ja töiden alkaessa. Kesällä pelattavat jalkapallon EM-kilpailut Ranskassa ovat oiva syy antaa pelaamisen ystävälle lahjaksi myös Playstation FIFA16 – konsolipeli, joka tarjoaa tasapainoisen, todentuntuisen ja jännittävän jalkapalloelämyksen!

Tuliaiseksi mökille, illanviettoon tai viemiseksi rapujuhliin sopivat pienet ja hyödylliset tuotteet. Mökki-värityskirja, Mökillä-ideakirja sekä Grillikirja ovat hauskaa ajanvietettä kesälomalle. Kauniit Kastehelmi-kynttilälyhdyt tuovat iloa pitkin vuotta etenkin iltojen hämärtyessä loppukesästä. Klassikkotuliainen mökille on tietysti Mölkky-peli, jonka parissa voi viettää aikaa perheen ja ystävien kesken.

Mikä onkaan mukavampaa kuin juhlistaa uuden kihla- tai avioparin onnea? Suuren juhlan lahjassa kannattaa panostaa laatuun: esimerkiksi Moccamaster-kahvinkeitin, Sodastream Genesis -hiilihapotuslaite tai Bosch SilentMix -tehosekoitin ovat keittiössä tarpeellisia apureita. Alvar Aalto -kokoelman maljakko on suomalaisen muotoilun klassikko vuodelta 1936 ja Essence-viinilasit tuovat ripauksen luksusta jokaiseen kotiin. 

Aurinkoista ja juhlientäyteistä kesää!

Uusille lataajille 5€ Plussa-rahaa

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.