Uusi Philips Airfryer - ilma on uusi öljy!

Uusi Philips Airfryer kypsentää kaiken kasviksista lihaan ja leivonnaisiin - kuumalla ilmalla! Laitteen kuuma kiertoilma tekee ruoasta rapean päältä ja murean ja mehukkaan sisältä. Yksi Philipsin suosituimmista ruoanlaittotuotteista on nyt saatavilla myös K-Citymarketeista!

Ruoan friteeraaminen, paistaminen tai paahtaminen uunissa öljyssä vapauttaa aromaattisia makuyhdistelmiä, joiden ansiosta ruoka on maukkaampaa. Lisäksi öljy tekee paistopinnasta rapean. Philips Airfryer saa aikaan saman prosessin mutta perustuu öljyn sijaan kuumaan ilmaan. Lisäksi ilma liikkuu laitteessa monta kertaa nopeammin kuin kiertoilmauunissa, minkä ansiosta Airfryer valmistaa useimmat ruoat normaalia lyhyemmässä ajassa.

Ainutlaatuisen Rapid Air -tekniikan ansiosta ruoat joihin tavallisesti lisätään öljyä, voidaan valmistaa huomattavasti terveellisemmin. Friteeratut kanankoivet, ranskalaiset tai vaikkapa lampaankare valmistuvat Airfryerin avulla entistä vähemmällä öljyllä tai jopa kokonaan ilman sitä. Esimerkiksi ranskalaisten paistamiseen Airfryerilla tarvitset 80% vähemmän rasvaa kuin tavallisella friteerauskeittimellä!

Laitteella onnistuvat niin paistettu lohi, lihapullat, ruissämpylät kuin mustikkapiirakkakin ja paistamisen ohella Airfryerilla voi myös paahtaa maukkaita lämpimiä ruokia. Laite lämpenee käyttövalmiiksi nopeasti ja lopputulos on aina herkullisen mehukas. Philips Airfryer -reseptisovellus iOS:ille ja Androidille tarjoaa yli 200 vinkkiä erilaisista Airfryerilla valmistettavista vähärasvaisista ruoista.

Philips HD9220/20 Viva Collection Airfryer

  • Innovatiivinen, patentoitu Rapid Air -tekniikka
  • Helppokäyttöinen - ajan ja lämpötilan säätöjen valinnat sekä automaattinen virrankatkaisu
  • Paistaa kaiken gratinoidusta hummerista suklaakakkuihin
  • Ainutlaatuinen muotoilu takaa ilman nopean kierron
  • Konepestävät irrotettavat osat
  • Suuri 0,8 kg valmistuskapasiteetti
  • Teho 1400 W

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.