Joulun parhaat suklaalahjat

Ihastuttavimmissa joululahjoissa on jotakin itse tehtyä sekä jotakin suklaista. Kiireinen, mutta kätevä lahjanantaja tekee kaupan suklaamakeisista omintakeisia ja kauniita lahjoja.

Äidin oma suklaapurnukka

Lapsilla on tapana käydä äidin makeisvarastoilla makustelemassa. Nyt on oiva tilaisuus korvata kaikki ne salaa napsitut suklaat ja antaa äidille ihan ikioma suklaapurnukka, joka on muilta ehdottomasti kielletty.

Tarvitset ison lasipurkin, kaunista nauhaa, äidin suosikkimakeisia ja tussin tai tulostetun etikettikortin. Kirjoita lasipurkkiin kauniisti esimerkiksi ”Äidin oma suklaapurnukka” tai tulosta teksti paperille ja liimaa purkkiin. Huomaa, että tussin tulee olla sellainen, joka tarttuu lasiin eikä pyyhkiydy pois. Täytä purnukka äidin suosikkimakeisilla, kuten Wiener Nougat -konvehdeilla, After Eight -täytesuklailla ja Budapest-konvehdeilla. Sulje purkin kansi ja kietaise sen kaulaan kaunis rusetti.

Suklaanystävän selviytysmispakkaus

Onko sinullakin ystäviä tai perheenjäseniä, jotka voisit helposti kuvitella lurittelemaan aarioita suklaalle? Tee heidät äärettömän onnellisiksi jouluisella selviytymispakkauksella, joka on täynnä suklaata! Sujauta pakkaukseen suklaa-annos jokaiselle päivälle tai pakkaa suklaaherkut ensiapulaukkumaisesti avuksi erilaisiin hätätilanteisiin.

Kokoa selviytymispakkaus pikkuiseen matkalaukkuun, pahvilaatikkoon, rasiaan tai kenkälaatikkoon. Kirjoita laatikon päälle esimerkiksi ”Petterin suklaavara”, ”Sirpan suklaaselviytymispakkaus” tai ”Minnan päivän suklaa-annos”.

Jos tykkäät leipoa, ystäväsi varmasti rakastuisi myös Forrest Gump -suklaapiiraaseen.

Itse tehty vaahtokarkki-kaakaotikku

Lämmin kaakao pehmoisella vaahtokarkilla sopii täydellisesti jouluun. Tämä lahja on todella kaunis ja ilahduttaa varmasti monia.

Sulata suklaalevy vesihauteessa ja kaada sula suklaa pikkuisiin paperisiin muffinivuokiin tai silikonisiin suklaa- tai jääpalamuotteihin. Anna suklaan jähmettyä hetki jääkaapissa ja  työnnä suklaamuotteihin puinen tikku. Laita suklaa takaisin kylmään jähmettymään. Kun suklaat ovat jähmettyneet kokonaan, ota ne muoteista. Työnnä vaahtokarkki tikun läpi suklaan päälle. Paketoi sellofaaniin ja sido ympärille kaunis nauha.

Kun vaahtokarkki-kaakaotikun upottaa kuumaan maitoon, syntyy kuppiin kuin taikaiskusta herkullista kaakaota vaahtokarkilla.

Oi joulu ihana!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Anna joululahjaksi suklaata

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.