Kengät koko perheelle

Kumisaappaat, korkokengät, avokkaat, kävelykengät, sandaalit talvikengät ja lenkkarit. K-citymarketista löydät ne kaikki plus monet muut kenkämallit niin naisille, miehille kuin lapsillekin aina edulliseen hintaan. Ajankohtaiset kenkätarjoukset voit tarkistaa kodin, kosmetiikan ja pukeutumisen tarjouksistamme.

Kengät kruunaavat asun

Kengät huomataan ja ne viimeistelevät asukokonaisuuden niin hyvässä kuin pahassa. Naiset tämän usein tietävätkin, mutta myös miesten pukeutumisessa kengät ovat suuressa osassa. Eikä kauniiden kenkien tarvitse maksaa liikaa; K-citymarketin kenkäosasto tunnetaankin nimenomaan hyvästä hinta-laatu suhteesta.

Hyvin istuvat kengät ovat satsaus terveyteen

Seisomatyön yleistyessä on tärkeää panostaa mukaviin kenkiin, sillä pitkään jaloilla oleminen rasittaa jalkapohjia ja silloin työasento voi muuttua epäergonomiseksi pöytään tai seinään nojailuksi. Hyvin istuvilla ja tukevilla kengillä jaksat seistä tai kävellä hyvällä ryhdillä koko työpäivän ilman että jalkapohjia alkaisi särkeä. Silloin olet myös vireämpi niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Valitse kengät vuodenajan mukaan

Kesällä kävelykengät, lenkkarit tai avokkaat ovat mukavat ja kevyet jalkineet niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Sitä vastoin talvisin kesäkengät ovat paitsi viileät, myös vaaralliset, sillä liukkailla keleillä kesätennareilla kävely on kuin luistelua jäisellä peltikatolla. K-citymarketeista löydätkin kengät sesonkien mukana; talvella vuorellisia ja lämpimiä kenkiä ja kesällä kevyitä kesäkenkiä. Läpi vuoden valikoimassamme on myös suosituimpia kenkämalleja kuten esimerkiksi sisäkenkiä työpaikoille ja kouluun, treenikenkiä kuntosalille, juoksuun ja sisäpeleihin sekä klassisia kumikenkiä syys- ja kevätsateiden varalle.

Oikeanlaisilla kengillä myös treeni luistaa

Kävelykenkien ohella löydät K-citymarketeista myös kattavan valikoiman treenikenkiä niin sisä- kuin ulkotreeniinkin. Esimerkiksi juoksukenkämme ovat paitsi laadukkaita, myös edullisia ja sopivat varsinkin kuntourheilijoille. Sesonkien mukaan valikoimassamme on myös paljon eri urheilulajien kenkiä kuten esimerkiksi jalkapallokenkiä ja vaelluskenkiä.

Tervetuloa kenkäostoksille lähimpään K-citymarkettiin!

Kenkiä koko perheelle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Reippain askelin syksyyn

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lähes 6.000 testattua reseptiä