Penaalit ja koulutarvikkeet

Keskiviikko 05.07.2017 - klo 21.00

Koulujen alun lähestyessä niin pienet kuin isotkin koululaiset suuntaavat koulutarvikeostoksille. K-Citymarketista löydät kaiken tarpeellisen koulun alkuun kynistä ja penaaleista vihkoihin ja kalentereihin!

Ensimmäisenä ostokseille lähtevät alakoululaiset, joille penaalien, kynien ja muiden koulutarvikkeiden hankinta on jännittävä tapahtuma – myöhemmin joukkoon liittyvät isommat koululaiset sekä opiskelijat. Iästä riippumatta kaikille on löytää omannäköiset, käytännölliset ja toimivat tarvikkeet onnistuneisiin koulupäiviin.

Yksi tärkeimpiä hankintoja ennen koulun alkua on repun lisäksi tietysti penaali, jossa kulkee mukana kaikki tarpeellinen niin piirtämiseen kuin kirjoittamiseenkin. Penaali pitää kynät, kumit, viivoittimet, terottimet ja muut välineet tallessa ja suojaa niitä koulupäivän käänteissä.

Suosituimpia koulutarvikesarjoja syksyllä 2017 ovat Cars 3, Frozen, Itse Ilkimys 3, emoji sekä Coca-Cola.

Koulutarvikeosastolta löytyvät myös erilaiset kalenterit, jotka muistuttavat menoista ja auttavat ajanhallinnassa. Lisäksi kauppareissulla on helppo poimia mukaan myös muun muassa kontaktimuovit kirjojen päällystämiseen, kopiopaperit, mapit sekä kansiot.

Puuhaa lapsille ja pienille koululaisille

Ikioma aapiseni

Oppi&ilon aapisessa avautuvat maailman tarinat ja lukemisen salat. Selkeät lauseet ja herttainen kuvitus innostavat lukemaan ja oppimaan. Ikiomassa aapisessa tutustutaan myös näppäimistöön. Ikäsuositus 5-7 vuotta.

Pyyhittävät puuhakirjat

Oppi&ilon pyyhittävät puuhakirjat kannustavat oppimaan! Heikun keikun -puuhakirja on suunnattu 3-4-vuotiaille lapsille ja se kehittää lapsen hahmottamiskykyä ja hienomotoriikkaa. Hieman vanhemmille lapsille suunnattu Ensimmäiset kirjaimet -puuhakirja puolestaan tutustuttaa lapsen kirjaimiin. Kohti koulua -puuhakirja on suunnattu 5-7-vuotiaille lapsille, jotka haluavat harjoitella mm. numeroita ja kirjaimia hauskojen pelien avulla. Innokkaille lukutoukille suosittelemme Lukutoukka-puuhakirjaa, joka auttaa lukemaan oppimisessa innostavien tehtävien avulla.

Kirjojen mukana tulee pyyhittävä tussi, joten hauskoja tehtäviä voi ratkoa yhä uudelleen ja uudelleen!

Tervetuloa koulutarvikeostoksille K-Citymarketiin!

Katso oman kauppasi aukioloajat ja tarjoukset >>

Tarpeellista koulun alkuun

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Turvallinen koulumatka lapselle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Vinkkejä vaate- ja kenkäostoksille

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Maistuvat välipalat koululaiselle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.