Koulureppu selkään ja menoksi

Uusi vuosiluokka, uusi lukujärjestys, uudet koulutarvikkeet… Myös uusi koulureppu on monilla ostoslistalla. Koulureppua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sen käyttötarkoitukseen, malliin ja ulkonäköön. K-citymarketeista löytyy laaja valikoima reppuja, jotka sopivat kaikenikäisille koululaisille.

Vinkkejä reppuostoksille

Repun käyttötarkoitus määrittää pitkälti sen, millainen reppu kannattaa ostaa. Lastentarhaan menevän lapsen reppu voi olla kooltaan pieni ja kevyt, jotta reppu mahtuu hyvin selkään eikä ole liian raskas. Tarhassa harvoin vielä tarvitaan varsinaisia koulutarvikkeita, joten repussa ei välttämättä tarvitse olla pieniä taskuja tai paljon säilytystilaa. Riittää, että reppuun voi pakata mukaan esimerkiksi lempilelun ja muut lapsen tärkeät tavarat.

Ala- ja yläasteikäisillä lapsilla reppu kulkee mukana koko koulupäivän ajan, joten repun koko, olkahihnojen kestävyys ja taskujen määrä ovat oleellisia tekijöitä reppua valitessa. Peruskoululaisen reppuun tulee mahtua penaali, vihkoja ja koulukirjoja, joten repun tulee olla tarpeeksi iso. Pieniä sisätaskuja on hyvä olla avaimille, puhelimelle ja muille pikkutavaroille.

Mukavuuden kannalta peruskoululaisten repussa olisi hyvä olla pehmustettu selkätuki ja olkahihnat. Olkahihnojen tulee olla tarpeeksi kestävät ja leveät, jotta ne eivät repeä painavammassakaan lastissa. Säädettävät olkahihnat pidentävät repun käyttöikää kasvuikäisellä lapsella.

Syksyn repputrendit

Televisiosta ja elokuvista tutut hahmot ovat aina suosittuja repuissa. Tänä syksynä pienempien koululaisten selässä näkyy muun muassa Frozen, Minions, Ryhmä Hau sekä Star Wars -reppuja. Isommat suuntaavat koulutielle esimerkiksi Janbootsin tai tuttujen sporttimerkkien kuten Adidaksen ja Puman reput selässään. Suosittuja ovat myös erilaiset kassit, jotka sopivat hyvin varsinkin harrastusvälineiden kuljettamiseen.

Laajan reppuvalikoiman lisäksi löydät omasta K-citymarketistasi myös paljon koulutarvikkeita, penaaleja, kyniä sekä muuta tarpeellista koulun alkuun!

Frozen reppu 24,95 // Tsum Tsum tai Ryhmä Hau reppu 9,99 // Star Wars reppu 24,95

LEGO Friends tai Ninjago reppu 29,95 // Minions reppu ja jumppapussi 29,95 // Janboots Alise reppu 19,99

Dakine Wonder Lizzie reppu 39,95 // Janboots Annia reppu 24,95 // Janboots Athol reppu 24,95

Adidas AB1879 tai Vers BP35 reppu 34,95 // Icepeak Fluid2 reppu 29,95 // Puma Echo reppu 29,95

 

Valikoima saattaa vaihdella kaupoittain. Katso oman K-citymarketisi aukioloajat >>

Tarpeellista koulun alkuun

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Turvallinen koulumatka lapselle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Vinkkejä vaate- ja kenkäostoksille

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Maistuvat välipalat koululaiselle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.