Koulureppu selkään ja menoksi

Uusi vuosiluokka, uusi lukujärjestys, uudet koulutarvikkeet… Myös uusi koulureppu on monilla ostoslistalla. Koulureppua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sen käyttötarkoitukseen, malliin ja ulkonäköön. K-Citymarketeista löytyy laaja valikoima reppuja, jotka sopivat kaikenikäisille koululaisille!

Vinkkejä reppuostoksille

Repun käyttötarkoitus määrittää pitkälti sen, millainen reppu kannattaa ostaa. Lastentarhaan menevän lapsen reppu voi olla kooltaan pieni ja kevyt, jotta reppu mahtuu hyvin selkään eikä ole liian raskas. Tarhassa harvoin vielä tarvitaan varsinaisia koulutarvikkeita, joten repussa ei välttämättä tarvitse olla pieniä taskuja tai paljon säilytystilaa. Riittää, että reppuun voi pakata mukaan esimerkiksi lempilelun ja muut lapsen tärkeät tavarat.

Ala- ja yläasteikäisillä lapsilla reppu kulkee mukana koko koulupäivän ajan, joten repun koko, olkahihnojen kestävyys ja taskujen määrä ovat oleellisia tekijöitä reppua valitessa. Peruskoululaisen reppuun tulee mahtua penaali, vihkoja ja koulukirjoja, joten repun tulee olla tarpeeksi iso. Pieniä sisätaskuja on hyvä olla avaimille, puhelimelle ja muille pikkutavaroille.

Mitä enemmän repussa on painoa, sitä tärkeämpiä ovat repun säätöominaisuudet. Mukavuuden kannalta peruskoululaisten repussa olisi hyvä olla pehmustettu selkätuki ja olkahihnat. Olkahihnojen tulee olla tarpeeksi kestävät ja leveät, jotta ne eivät repeä painavammassakaan lastissa. Säädettävät olkahihnat pidentävät repun käyttöikää kasvuikäisellä lapsella.

Syksyn 2017 repputrendit

Televisiosta ja elokuvista tutut hahmot ovat aina suosittuja repuissa. Tänä syksynä pienempien koululaisten selässä näkyy muun muassa Frozen, Ryhmä Hau, LEGO sekä Star Wars -reppuja. Isommat suuntaavat koulutielle esimerkiksi Janbootsin tai tuttujen sporttimerkkien kuten Adidaksen, Niken ja Puman reput selässään. Suosittuja ovat myös erilaiset kassit, jotka sopivat hyvin varsinkin harrastusvälineiden kuljettamiseen.

Laajan reppuvalikoiman lisäksi löydät omasta K-Citymarketistasi myös paljon koulutarvikkeita, penaaleja, kyniä sekä muuta tarpeellista koulun alkuun!

Lasten Frozen tai Star Wars reppu & jumppakassi 29,95 // My Little Pony tai Cars kerhoreppu 9,99 // LEGO Ninjago reppu & penaali 34,95 // Eläinhahmoreppu 24,95

Puma Echo reppu 29,95 // Adidas Linear Performance reppu 34,95 // Icepeak reppu 19,99 // Catmandoo GAZII reppu 14,99

Valikoimat voivat vaihdella kaupoittain. Tervetuloa reppuostoksille K-Citymarketiin!

Katso oman K-Citymarketisi aukioloajat >>

Tarpeellista koulun alkuun

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Turvallinen koulumatka lapselle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Vinkkejä vaate- ja kenkäostoksille

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Maistuvat välipalat koululaiselle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.