Mammuttimainen pakettitarjous

Muista ystävää mammuttipaketilla! Lähetä S-kokoiset kotimaan paketit 16.-19.3.2017 edullisesti kaikista K-Citymarketien pakettiautomaateista vain 5 eurolla!

Lähetä paketti kotimaahan helposti pakettiautomaatista

Säästät aikaa ja rahaa lähettämällä pakettisi suoraan Postin pakettiautomaatista. Automaatista voit lähettää etukäteen netissä tai Postin mobiilisovelluksessa maksamiasi paketteja tai maksaa paketin kuljetuksen automaatilla sirullisella pankki- tai luottokortilla.

Automaatista voit ostaa paketille kuljetuksen toiseen automaattiin Suomessa tai mihin tahansa Postin palvelupisteeseen. Kun jätät paketin automaattiin viimeistään klo 16 arkipäivänä, saat sen perille pääsääntöisesti seuraavaksi arkipäiväksi (tai lauantaiksi).

Lue lisää pakettiautomaatista >>

Lähetä mammuttitervehdys ystävälle

Mammuttimarkkinoilla 16.-19.3.2017 lähetät S-kokoiset kotimaan paketit edullisesti 5 eurolla kaikista K-Citymarketien pakettiautomaateista. S-kokoisen paketin maksimimitat ovat 11 x 36 x 60 cm ja maksimipaino 35 kg.

Mammuttitarjous on voimassa myös osoitteessa posti.fi/lahettaminen. Netistä ostamasi paketit jätät Helposti-koodilla jonottamatta K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteisiin.

Katso K-Citymarketien pakettiautomaattien ja Postien osoitteet sekä tarjousehdot posti.fi/mammuttimarkkinat

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.