Kauniit korut pikkujouluihin

Perjantai 11.11.2016 - klo 13.48

Säihkyvää bling blingiä, kultaa, hopeaa, helmiä... Millainen on sinun tyylisi pikkujouluissa? Uudistetuilta kauneusosastoiltamme löydät kauneimmat Ibero-korut tyyliäsi täydentämään!

Korut

Mitä olisivatkaan juhlat ilman bling blingiä. Juhlakauden koruissa näkyy paljon säihkettä ja loistoa. Kirkkaiden korukivien lisäksi ajankohtaisia ovat nyt tummemmat metallisävyt sekä syvä punainen. Koruvalikoimastamme löytyy upeita katseen kiinnittäjiä, jotka viimeistelevät juhla-asusi.

Pikkujouluaikaan kuuluvat vahvasti myös strassikorut. Yhdistele vaikka eri sävyisiä strassirannekoruja näyttäväksi kokonaisuudeksi ranteeseen. Muodin harjalla kulkeva nainen laittaa nyt kaulaan choker-kaulakorun, joka aivan lyhyenä mallina koristaa kaulaa.Tasapainoksi näille näyttävämmille koruille löytyy myös vaihtoehtoja. Aina ei tarvitse valita kimaltavinta korua, vaan päälle voi valikoitua esimerkiksi kauniita marmorikuviollisia koruja. Tässäkin tyylissä näkyy, kuinka nyt yhdistellään eri metallinsävyjä keskenään: sormuksissa ja rannekoruissa näkyy rinnakkain hopeaa ja kultaa.Muodista eivät varmaan koskaan poistu klassiset helmikorut. Yhdistä useampi erimittainen helmikaulakoru ja runsaasti rannekoruja näyttävämpään tyyliin. Siromman tyylin ystävä valitsee yhden kaulakorun yhdistettynä esimerkiksi helmisormukseen.

Hiuskorut

Hiuskoruissakin näkyy tällä hetkellä eri metallin sävyjä. Metallinhohtoisia pinnejä, hiuslenkkejä, rusetteja ja paljon muuta. Perinteisten kullan ja hopean sävyjen rinnalle on nyt noussut muodikas ruusukulta. Metallin sävyiset hiuskorut sopivat hyvin juhlaan, mutta sulautuvat loistavasti myös arkikampauksiin.Juhlakampauksissa aina suosittuja ovat myös klassiset kivelliset hiuskorut. Nämä kristallin väriset hiuspinnit ja soljet ovat helppo kaunistus juhlakampaukseen. Neutraalin kirkkaan värin ansiosta hiuskorut voi yhdistää melkein millaiseen asuun vain, ne kun sopivat kaikkeen.

Lapset

Perheen pikkuprinsessat valitsevat juhlaan ihania hempeitä sävyjä. Juhla-asun viimeistelevät erilaiset kaula- ja rannekorusetit sekä hiuskoristeet. Valikoimistamme löytyy paljon söpöjä hiuspinnejä ja -pantoja joiden avulla saa perheen pienimmänkin hiukset juhlakuntoon.

Teksti ja kuvat: Ibero

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.