Maybelline Colossal Big Shot -kilpailu

Uusi Maybelline New York Colossal Big Shot -mascara on saapunut K-Citymarketeihin! Sen kunniaksi arvomme nyt upean 100 euron arvoisen Maybelline-tuotepaketin Instagram-kilpailussa.

Ota selfie K-Citymarketin kauneusosastolla Colossal Big Shot -mascaran kanssa New Yorkin skylinen edessä ja jaa se Instagramissa hashtageilla #colossalkcm #maybelline #bigshotmascara @kcitymarket. Osallistujien kesken arvotaan Maybelline-tuotepaketti (arvo 100 euroa). Kilpailuaika 24.4.-14.5.2017.

Kilpailu on päättynyt, kiitos osallistujille!

SÄÄNNÖT

Järjestäjän tiedot:
L’Oréal Finland Oy
Niittykatu 6 B 02200 ESPOO
Y-tunnus: 0346279-6

Kilpailuaika ja osallistuminen:

Lataa Instagramiin kuva itsestäsi ja Maybelline Colossal Big Shot -mascarasta K-Citymarketin kauneusosastolla tunnisteilla #colossalkcm #maybelline #bigshotmascara @kcitymarket, niin olet mukana Maybelline-tuotepaketin arvonnassa (arvo 100 euroa). Osallistumisaika on 24.4.-14.5.2017. Voittajan nimi/nimimerkki voidaan julkaista Keskon sähköisissä kanavissa.

Kilpailun säännöistä ja niiden noudattamisesta:

Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan sääntöjä sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron. Tämä kilpailu ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagram -palvelua koskevia sääntöjä.

Kesän uutuudet ja parhaat vinkit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.